Showbiz

Αλεξανιάν: Το συγκινητικό αντίο της στον Τριανταφυλλόπουλο «Κρατώ στην καρδιά μου τα βλέμματά μας»

Συντετριμμένη είναι και η Χριστίνα Αλεξανιάν από τον θάνατο του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου, ο οποίος έδωσε τέσσερις μήνες τη μάχη του με τον καρκίνο αλλά άφησε σήμερα (21-8) την τελευταία του πνοή!  

Η Χριστίνα Αλεξανιάν μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να αποχαιρετήσει τον φίλο και συνάδελφό της.

Η ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά πως «Κώστα μου, γλυκέ μου εσύ. Όσοι είχαμε την τύχη να μοιραστούμε την σκηνή μαζί σου, μας έλουσε το φως σου, η καθαρότητα της ψυχής σου, το εμπνευσμένο ταλέντο σου και η καλοσύνη σου! Καλό σου ταξίδι φίλε αγαπημένε».

Άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 65 ετών και τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή συνάδερφος και φίλη του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook!

Η Έρση Πίττα ανέφερε: «Άδικα και απροσδόκητα έχασε τη μάχη για τη ζωή του. Το θέατρο σήμερα πενθεί για άλλη μία απώλεια. Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος που υπηρέτησε με αφοσίωση το ελληνικό θέατρο, με σημαντική επίσης παρουσία στον κινηματογράφο και την τηλεόραση μας άφησε πολύ νωρίς. Τα θερμά μου συλλυπητήρια εκφράζω στην οικογένειά του».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved