Κώστας Τριανταφυλλόπουλος:Σπαράζει για το χαμό του γνωστή ηθοποιός:«Όχι,δεν μπορεί να είναι αλήθεια»
Showbiz

Κώστας Τριανταφυλλόπουλος:Σπαράζει για το χαμό του γνωστή ηθοποιός:«Όχι,δεν μπορεί να είναι αλήθεια»

Λύγισε η ηθοποιός στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης.

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών σκορπίζοντας πόνο και θλίψη τόσο στην οικογένειά του όσο και στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια σε θέατρο και τηλεόραση.

Ανάμεσά τους και η Αμαλία Αρσένη.

Η ηθοποιός δεν μπορεί να πιστέψει πως ο πρώτος της θεατρικός «πατέρας» έφυγε έτσι αναπάντεχα από τη ζωή.

Ο λατρεμένος ηθοποιός πέθανε μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο, με τον οποίο παλεύει τους τελευταίους μήνες και όπως φαίνεται ουδείς από το επαγγελματικό του περιβάλλον δεν γνώριζε λεπτομέρειες.

Η Αμαλία Αρσένη θέλοντας να τον «αποχαιρετήσει» έγραψε στα social media:

«Όχι, δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Έχασα τον πρώτο μου θεατρικό πατέρα που με στήριξε όσο κανένας στα πρώτα μου βήματα. Δε θα ξεχάσω ποτέ τις πλάκες μας, τις κουβέντες μας και τα σχέδια μας… Κώστα μου πόσα θέλαμε να κάνουμε μαζί και δεν προλάβαμε, δεν το χωράει το μυαλό μου. Αγαπημένη μου Ντόρις και Γρήγορη θερμά συλλυπητήρια… να με κοιτάς πάντα έτσι από μακριιά καλέ μου και να με φωνάζεις «κοοοοοορη μου». Σταλλερχοφ 2011-2012, Θέατρο του Νέου Κόσμου», σημείωσε.
Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή συνάδερφος και φίλη του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Η Έρση Πίττα ανέφερε: «Άδικα και απροσδόκητα έχασε τη μάχη για τη ζωή του. Το θέατρο σήμερα πενθεί για άλλη μία απώλεια. Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος που υπηρέτησε με αφοσίωση το ελληνικό θέατρο, με σημαντική επίσης παρουσία στον κινηματογράφο και την τηλεόραση μας άφησε πολύ νωρίς. Τα θερμά μου συλλυπητήρια εκφράζω στην οικογένειά του».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved