Ελληνίδα ηθοποιός ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με τον πιο αναπάντεχο τρόπο: «Φτου κι απ’ την αρχή»
Showbiz

Ελληνίδα ηθοποιός ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με τον πιο αναπάντεχο τρόπο: «Φτου κι απ’ την αρχή»

Τρία χρόνια μετά τον ερχομό της κόρης της, η Ελληνίδα ηθοποιός περιμένει το δεύτερο παιδάκι της.

Η γλυκιά ηθοποιός, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της σειρά «Μπρούσκο» έγινε μόλις ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τον πιο αναπάντεχο τρόπο!

Ο λόγος για την Στέλλα Κωστοπούλου.

«Instagram vs reality...
__________
#φτου_κι_απ_την_αρχή #surprise #pregnancyannouncement #pregnant #κοιλούμπα_is_back #actress #stellakostopoulou #newkidontheblock #happymama», σημείωσε η ίδια στην πρώτη της φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Οι followers της έσπευσαν να της ευχηθούν τα καλύτερα με την ίδια να πλέει σε πελάγη ευτυχίας που η κόρη της θα αποκτήσει αδερφάκι.

Δες την στη gallery

«Δεν υπάρχει τρόπος να περιγράψει κανείς τα συναισθήματα που νιώθεις όταν γίνεσαι γονιός... Ψάχνω αυτές τις μέρες λόγια για να πω, όλα αποδεικνύονται φτωχά μπροστά στο μεγαλείο των στιγμών που ζήσαμε αυτές τις πρώτες μέρες που ήρθε στη ζωή μας το πλάσμα ετούτο. Το μόνο που ξέρω είναι ότι στις 22/12/2018 η ζωή μας απέκτησε πια άλλο νόημα, το μόνο σπουδαίο νόημα ως τώρα.
Ευχαριστώ τη γιατρό μου, κα Ιωάννα Χριστοδούλου, για όλα! Είμαι ευγνώμων που έζησα αυτή την εμπειρία ζωής με εκείνη κοντά μου, καθώς και με τη μαία μου, κα Νίτσα Νοικοκύρη.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα ήθελα να εκφράσω στον Όμιλο Ιασώ, καθώς και σε κάθε έναν εργαζόμενο ξεχωριστά - μας έκαναν όλοι να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας και μας προσέφεραν τα πάντα πριν καν το ζητήσουμε. Ευχαριστούμε από καρδιάς! ❤???», είχε γράψει η ίδια στο Instagram της κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο κρατώντας στα χέρια της το πρώτο της παιδί.

Θυμίζουμε πως η βάφτιση της μικρής της είχε γίνει στην Τήνο το 2019 και νονά της μικρής ήταν η επιστήθια φίλη της ευτυχισμένης μαμάς, Χριστίνα Κυριάκου, η οποία μάλιστα έπαιζε στο Τατουάζ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved