Κώστας Τριανταφυλλόπουλος: Το Εθνικό Θέατρο σε ένα θλιβερό «αντίο»
Showbiz

Κώστας Τριανταφυλλόπουλος: Το Εθνικό Θέατρο σε ένα θλιβερό «αντίο»

Κώστας Τριανταφυλλόπουλος: Μεγάλη απώλεια, βαθιά θλίψη και βουβός πόνος για τον ηθοποιό που όλα αυτά τα χρόνια μας χάρισε σπουδαίες τηλεοπτικές, θεατρικές και κινηματογραφικές στιγμές.

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς της γενιάς του έφυγε αναπάντεχα σε ηλικία 65 ετών, παλεύοντας τους τελευταίους μήνες με γενναιότητα τον καρκίνο.

Το «αντίο» του Εθνικού Θεάτρου

«Για την απώλεια του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου

Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε έναν ηθοποιό που κατέκτησε ευρεία αποδοχή και αληθινή αγάπη κερδίζοντας ξεχωριστή θέση στις καρδιές των θεατών, τόσο χάρη στο σπουδαίο ταλέντο που του επέτρεπε να κινείται με ευελιξία σε κάθε έκφανση της τέχνης του, όσο στη σπάνια προσωπικότητα που καθρεφτιζόταν στην πάντοτε διαυγή φυσιογνωμία του. Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος υπηρέτησε στη μακρόχρονη πορεία του το θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο με την ίδια αφοσίωση, ερμηνεύοντας ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα ρόλων σε σημαντικές παραγωγές που θα μνημονεύονται, μεταξύ των οποίων και στο Εθνικό Θέατρο στη διάρκεια δεκαετιών.

Εκφράζουμε ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του».

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή συνάδερφος και φίλη του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Η Έρση Πίττα ανέφερε: «Άδικα και απροσδόκητα έχασε τη μάχη για τη ζωή του. Το θέατρο σήμερα πενθεί για άλλη μία απώλεια. Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος που υπηρέτησε με αφοσίωση το ελληνικό θέατρο, με σημαντική επίσης παρουσία στον κινηματογράφο και την τηλεόραση μας άφησε πολύ νωρίς. Τα θερμά μου συλλυπητήρια εκφράζω στην οικογένειά του».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved