Back to ‘50s! Πασίγνωστη ηθοποιός φόρεσε το vintage ολόσωμο μαγιό της και αποθεώθηκε!
Showbiz

Back to ‘50s! Πασίγνωστη ηθοποιός φόρεσε το vintage ολόσωμο μαγιό της και αποθεώθηκε!

Το vintage είναι η λέξη που ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία της κούκλας ηθοποιού.

Θες γιατί διαθέτει εκείνη την κλασσική ομορφιά που μάγευε κόσμο και κοσμάκη, θες γιατί ακόμη και το ύφος στο σπίτι της είναι παρμένο από αυτή την ιδέα, θες γιατί όλη η γκαρνταρόμπα της μας γυρίζει πίσω σε εκείνη την εποχή, θες γιατί είναι μεγαλωμένη στην Ιταλία κι εκείνη η φινέτσα είναι συνυφασμένη με αυτό, το σίγουρο είναι πως η Δωροθέα Μερκούρη όσο μεγαλώνει τόσο πιο γοητευτική γίνεται.

Αυτό το διάστημα η ηθοποιός απολαμβάνει μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης καθώς δεν πέρασε κι εύκολο χειμώνα και πραγματικά το είχε ανάγκη.

Ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram είναι γεμάτος με ωραίες στιγμές από την καθημερινότητα της, κοινώς από την κουζίνα της αφού λατρεύει να μοιράζεται τα μυστικά των Ιταλικών συνταγών της, ενώ αυτή η τελευταία που πόζαρε με το vintage μαγιό της, που φέρει την υπογραφή του Βασίλη Ζούλια είναι το κάτι άλλο!

Μπλε πουά σε μοναδικό σχέδιο ης πάει όσο τίποτα και την κάνει ακαταμάχητη.

Η φωτό τρέλανε τους followers της και όχι άδικα καθώς το ολόσωμο αυτό μαγιό ανέδειξε την απίθανη σιλουέτα της.

«Συνήθως είμαι η πρώτη που ξυπνά, δεν θέλω να χάσω την άδεια παραλία. Ο χρόνος είναι πολύτιμος ... παρεμπιπτόντως το μαγιό των ΄50 από τον ταλαντούχο φίλο μου, Βασίλη Ζούλια», σημείωσε η ίδια.

Δες την στη gallery

«Δεν τρώω πολύ, αυτό με σώζει. Τώρα πια, μετά τα 40, αποφεύγω τις τυρόπιτες και γενικότερα τις σφολιάτες. Τα τηγανητά είναι στο πρόγραμμα, αλλά αν τα φτιάξω εγώ. Και επειδή είμαι Ιταλίδα, λατρεύω τα ζυμαρικά, αλλά σε μικρές ποσότητες, χωρίς κρέμες και βούτυρα γιατί, ούτως ή άλλως, οι Ιταλοί δεν τα τρώνε έτσι. Η λογική μου είναι να πεινάω λίγο στο τέλος κάθε γεύματος», έχει πει η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved