Κωνσταντίνος Βασάλος – Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Πάντρεψαν φιλικό τους ζευγάρι - Τα πρώτα στιγμιότυπα!
Showbiz

Κωνσταντίνος Βασάλος – Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Πάντρεψαν φιλικό τους ζευγάρι - Τα πρώτα στιγμιότυπα!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έγιναν κουμπάροι!

Το ζευγάρι βρέθηκε στην Κρήτη και χθες, 21 Αυγούστου πάντρεψε φιλικό τους ζευγάρι, τον Θάνο Μαυράκη και την Αποστολία Λυβιάκη.

Το ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει δύο παιδιά και χθες αποφάσισαν να ενωθούν ενώπιον θεού και ανθρώπων!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πιο ευτυχισμένοι από ποτέ επέλεξαν αυτή τη μέρα να ντυθούν στην απόχρωση του μπλε…

Η Ευρυδίκη έντυσε τη νύφη, ενώ ο Κωνσταντίνος ήταν συνέχεια με τον γαμπρό!

Οι κουμπάροι δημοσίευσαν υπέροχα στιγμιότυπα από τον γάμο του ζευγαριού και εμείς να τους ευχηθούμε «Και στα δικά σας παιδιά»!

Δείτε στιγμιότυπα από τον γάμο παρακάτω!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Κωνσταντίνος σε πρόσφατη συνέντευξη ρωτήθηκε ποιο ήταν το χειρότερο σκηνικό που έχει κάνει στην Ευρυδίκη από τότε που μένουν μαζί, και απάντησε: "Έχω ξεχάσει το μάτι της κουζίνας ανοιχτό για κάνα οκτάωρο. Πάλι καλά που δεν πήραμε φωτιά! Επειδή στο προηγούμενο σπίτι η κουζίνα λειτουργούσε με υγραέριο, μου ήταν πιο εύκολο να το θυμηθώ γιατί έπρεπε να δω τη φωτιά να σβήνει. Τώρα που είναι επαγωγικές οι εστίες κατέβασα το τηγάνι από τη φωτιά και νόμιζα ότι είχα κλείσει το μάτι. Άλλη μια φορά πάλι είχα πάρει το σίδερο να σιδερώσω ένα πουκάμισο. Έφυγα από το σπίτι στις 8.00 το απόγευμα και μέχρι τις 3.00 το πρωί που επέστρεψα το σίδερο ήταν στην πρίζα. Πάλι καλά που δεν έπεσε από τη θέση του, γιατί και σε αυτή την περίπτωση θα κινδυνεύαμε να πάρουμε φωτιά. Από τότε πριν
βάλω μπρος το αμάξι σίγουρα θα ανέβω ξανά στο σπίτι για να τσεκάρω ότι δεν έχω αφήσει τίποτα ανοιχτό!"

Όσον αφορά τις δουλειές του σπιτιού, είχε δηλώσει: "Προσπαθώ να βοηθάω όσο μπορώ, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω και τόσο με το νοικοκυριό. Οι μόνιμες φράσεις που ακούγονται μέσα στο σπίτι είναι «Βγάλε τα παπούτσια σου και βάλε τα πιάτα στο πλυντήριο». Τα ρούχα θα τα βάλω στο καλάθι με τα άπλυτα, αλλά τα πιάτα πολλές φορές τα αφήνω στον νεροχύτη. Επειδή είμαι μεγαλωμένος σε ένα σπίτι μόνο με γυναίκες, είμαι λίγο καλομαθημένος. Είναι όμως κάτι που προσπαθώ να το διορθώσω."

Όσον αφορά τον γάμο, ο Κωνσταντίνος στο περιοδικό ΟΚ, είχε τονίσει: "Αν ήταν να γίνουμε γονείς, θα σκεφτόμασταν το ενδεχόμενο να παντρευτούμε. Εγώ προσωπικά δεν τα βάζω σε σειρά: «αρραβώνας, γάμος, παιδί». Μπορεί να έρθει ένα παιδί χωρίς να έχει γίνει ο γάμος. Δεν καιγόμαστε ούτε η Ευρυδίκη να φορέσει νυφικό ούτε εγώ γαμπριάτικο κοστούμι. Εννοείται ότι είναι μέσα στους στόχους μας να αποκτήσουμε παιδί, αλλά δεν είναι κάτι που μας αγχώνει."!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved