Λαμπερός γάμος! Παντρεύτηκε την εγκυμονούσα σύντροφό του στην Σαντορίνη
Showbiz

Λαμπερός γάμος! Παντρεύτηκε την εγκυμονούσα σύντροφό του στην Σαντορίνη

Λαμπερός γάμος στην Σαντορίνη! Λίγο πριν τον δούμε στον ΑΝΤ1, αποφάσισε με την εγκυμονούσα αγαπημένη του να παντρευτούν!

Την είδηση έκανε γνωστή το ζευγάρι δημοσιεύοντας εκπληκτικές φωτογραφίες από τον γάμο του!

Γαμπρός και νύφη ήταν ντυμένοι στα λευκά και έλαμπαν από ευτυχία, άλλωστε σε λίγο καιρό θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους!

Ο γαμπρός σχολίασε τις φωτογραφίες του: «Hitched. Αν και δεν ήταν ένας συμβατικός γάμος εμείς το χαρήκαμε όπως θέλαμε αν και μας έλειπαν οι αγαπημένοι μας κουμπάροι @tasos_mantis @pandoramabox λόγω συνθηκών. Υποσχόμαστε όμως πάρτι τρικούβερτο του χρόνου!»!

Ο λόγος για τον… σεφ Άνταμ Κοντοβάς που παντρεύτηκε το απόγευμα του Σαββάτου, 21 Αυγούστου, την εγκυμονούσα αγαπημένη του, Άντζελα Μαριδάκη και θα τον δούμε στον ΑΝΤ1 και στο ριάλιτι Game of Chefs.

Ποιος είναι ο Άνταμ Κοντοβός που θα είναι κριτής στο Game of Chefs;

Ο Άνταμ Κοντοβάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Μέχρι την ηλικία των 24 ετών δεν είχε περάσει από το μυαλό του να ασχοληθεί με τη μαγειρική μέχρι που ένας φίλος του τού ανακοίνωσε ότι θα γίνει μάγειρας. Ο Άνταμ τον ακολούθησε στη Σχολή Μαγειρικής, από όπου μάλιστα αποφοίτησε με άριστα.

Μετά τη συνεργασία του με τα εστιατόρια «Γιορτή Μπαξεβάνη», «Funky Gourmet», «2Mazi», «James Joyce Irish Pub & Restaurant» και έχοντας την ανάγκη να αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες, ταξίδεψε στην Ιρλανδία για να εργαστεί στο βραβευμένο εστιατόριο «Danu at the Brehon», όπου πολύ γρήγορα κατάφερε να προαχθεί σε chef de partie. Δύο χρόνια μετά, επέστρεψε στην Ελλάδα για να εργαστεί στο πολυβραβευμένο Boutique Hotel Amanzoe, στο Πόρτο Χέλι, όπου μαγείρεψε για μερικούς από τους πιο πολυσυζητημένους VIPs του κόσμου. Ακολούθησε το «Premiere» του Intercontinental Hotel, στο οποίο ανέλαβε καθήκοντα chef de cuisine, συμβάλλοντας στην αναγνώριση του εστιατορίου ως ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα, καθώς και στη βράβευσή του με Χρυσό Σκούφο, ενώ το 2015 ανέλαβε την πρώτη του κουζίνα ως head chef. Ένα χρόνο μετά, η αγάπη του για τα ψάρια και τα θαλασσινά τον οδήγησε στις Βρυξέλλες, όπου εργάστηκε στο βραβευμένο με αστέρι Michelin, «Sea Grill». Ακολούθησαν το βραβευμένο Bar Restaurant «Mylos» στη Σαντορίνη, το βραβευμένο με 3 αστέρια Michelin «Μaaemo» στο Όσλο της Νορβηγίας και το Βoutique Ηotel Astarte Suites στη Σαντορίνη.

Σήμερα, είναι επικεφαλής του project KOBRA, ενός bar εστιατορίου με μια ξεκάθαρη κατεύθυνση στις μοντέρνες τεχνικές και στην ανάδειξη των πρώτων υλών και των εποχιακών υλικών.

Ο Άνταμ Κοντοβάς είναι ένας παθιασμένος καινοτόμος chef που δεν σταματά να πειραματίζεται με γεύσεις, αρώματα, χρώματα και υφές, επιδιώκοντας συνεχώς τη μοναδικότητα και την αυθεντικότητα σε κάθε πιάτο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved