Κατσούλης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό από την Καραβάτου - Πότε ήρθε η ρήξη στη σχέση τους;
Showbiz

Κατσούλης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό από την Καραβάτου - Πότε ήρθε η ρήξη στη σχέση τους;

Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου χώρισαν μετά από δέκα χρόνια γάμου.

Με μία ανακοίνωση αποκάλυψαν το τέλος της σχέσης τους.

Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση τον τελευταίο χρόνο. Κανείς από τους δυο τους, δεν είχε αφήσει επισήμως την οικογενειακή τους εστία, ενώ αρκετά βράδια ο ηθοποιός διανυκτέρευε στον πολυχώρο Modus Vivendi στον οποίο και διατηρεί παράλληλα με τις υπόλοιπες δραστηριότητές του.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο ηθοποιός ανέφερε στην εφημερίδα Real Life και τη Νίκη Κώτσου: «Θα ήθελα να μην κάνω καμία παραπάνω δήλωση, σεβόμενος την κοινή ανακοίνωση που κάναμε με την Κατερίνα , μέσω του δικηγόρου μας. Αυτό θα ήθελα να το σεβαστείτε όλοι, σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον»!

Οι δυο πρώην σύζυγοι χειρίστηκαν με απόλυτη αξιοπρέπεια την λήξη της σχέσης τους, με τους συνεργάτες τους να κάνουν λόγο για δύο πολιτισμένους ανθρώπους.

Τόσο ο ηθοποιός, όσο και η παρουσιάστρια είχαν αποφασίσει να κρατήσουν τα οικογενειακά τους προβλήματα κρυφά, αφού και στην καθημερινή εκπομπή που παρουσίαζαν δεν έδωσαν το παραμικρό δικαίωμα.

Μάλιστα, οι πρώην συνεργάτες τους στην εκπομπή, Στη φωλιά των Κου Κου σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, κάνουν λόγο για δύο τρυφερούς και πολιτισμένους ανθρώπους που δεν έδιναν το δικαίωμα για σχόλια, ακόμη κι αν αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα στην προσωπική τους ζωή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved