Ραφτείτε! Αυτό το ζευγάρι της showbiz ετοιμάζεται να επισημοποιήσει την σχέση του
Showbiz

Ραφτείτε! Αυτό το ζευγάρι της showbiz ετοιμάζεται να επισημοποιήσει την σχέση του

Είναι μαζί εδώ και ένα περίπου χρόνο και όπως όλα δείχνουν το ερωτευμένο ζευγάρι θα επισημοποιήσει σύντομα τη σχέση του!

Το ζευγάρι τους τελευταίους πέντε μήνες συγκατοικεί στα Νότια προάστια, αφού η όμορφη Θεσσαλονικιά άφησε την συμπρωτεύουσα για να βρίσκεται στο πλευρό του συντρόφου της.

Ο λόγος για τον… Γιώργο Παπακώστα, ο οποίος είναι τρελά ερωτευμένος με την Φωτεινή του! Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real Life, ο σεφ ετοιμάζεται να επισημοποιήσει την σχέση του με την Φωτεινή αφού πρόσφατα την γνώρισε στους γονείς και την οικογένεια του.

Ο σεφ επιθυμεί είναι έτοιμος να αποκτήσει παιδιά και φαίνεται ότι στο πρόσωπο της Φωτεινής έχει βρει την γυναίκα της ζωής του!

Να αναφέρουμε ότι η μελαχρινή καλλονή, που δεν προέρχεται από τον χώρο των media, έχει σπουδάσει οικονομικά και ασχολείται επαγγελματικά με τον κλά­δο αυτό. Μάλιστα, όπως λένε οι φίλοι του γνω­στού σεφ, ο ίδιος είδε πολύ θετικά το γεγονός ότι η σύντροφός του δεν ανήκει στον χώρο της σόουμπιζ παρότι στο παρελθόν είχε σχέσεις που τραβούσαν τα φώτα της δημοσιότητας.

Όταν έγινε γνωστός ο δεσμός του, πριν από λίγους μήνες ο ίδιος αρκέστηκε να δηλώσει: «Πράγματι έχω μια σχέση. Είμαι με μια κοπέλα που το όνομά της είναι Φω­τεινή, είναι η κοπέλα μου, αλλά δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω».

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινής πα­ρέας και από την πρώτη στιγμή ο ένας τράβηξε το ενδιαφέρον του άλλου. Πέρα από την έλ­ξη που τους έφερε κοντά, τους ενώνει η αγά­πη τους για τη μόδα, την καλή μουσική, τα τα­ξίδια και το ίδιο lifestyle.

Ο Γιώργος και η Φωτεινή ετοιμάζονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και εμείς να τους ευχηθούμε τα καλύτερα!

Δείτε παρακάτω την κούκλα αγαπημένη του σεφ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved