Τόλης Βοσκόπουλος: Συντετριμμένες η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη του, Μαρία στο μνημόσυνο (Photos)
Showbiz

Τόλης Βοσκόπουλος: Συντετριμμένες η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη του, Μαρία στο μνημόσυνο (Photos)

Το πρωί της Κυριακής 22/8 τελέστηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών το μνημόσυνο του Τόλη Βοσκόπουλου για τις 40 μέρες από τον θάνατό του.

Η Άντζελα Γκερέκου με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου βρέθηκαν στο Α Νεκροταφείο ντυμένες στα μαύρα και φανερά συντετριμμένες από τον θάνατο του «πρίγκιπα» του ελληνικού πενταγράμμου.

Η Άντζελα Γκερέκου κρατούσε ένα λευκό τριαντάφυλλο στα χέρια της και όταν είδε κάποια αγαπημένα της πρόσωπα στο μνημόσυνο έπεσε στην αγκαλιά τους μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι χθες (21 Αυγούστου) αργά το βράδυ μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook απηύθυνε παράκληση σε όσους παρευρεθούν να τηρήσουν τους κανόνες δημόσιας υγείας.

«Αύριο 22 Αυγούστου στις 12.15 θα πραγματοποιηθεί στο Α νεκροταφείο Αθηνών το μνημόσυνο των σαράντα ημερών του αγαπημένου μας Τόλη. Όσοι επιθυμούν να προσέλθουν παρακαλούνται να τηρούν τα μέτρα προστασίας για την υγεία όλων. Σας ευχαριστούμε πολύ», έγραψε.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η είδηση του θανάτου του σπουδαίου Τόλη Βοσκόπουλου στις 19 Ιουλίου από ανακοπή, βύθισε στην απόλυτη θλίψη την οικογένειά του αλλά και όλους εκείνους που τον αγάπησαν μέσα από τα τραγούδια του και τις μεγάλες επιτυχίες του στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο τραγουδιστής αισθάνθηκε αδυναμία και αναπνευστική δυσχέρεια, δεδομένου ότι ταλαιπωρούνταν από χρόνια αναπνευστικά προβλήματα. Προκειμένου να γίνει έλεγχος της κατάστασής του, επισκέφτηκε το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, όπου βρίσκονται οι γιατροί που τον παρακολουθούσαν. Έτσι του έγινε η εισαγωγή και δόθηκε εντολή να υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ έλαβε την απαραίτητη αναπνευστική υποστήριξη.

Οι γιατροί είχαν ενημερώσει τη σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου και την κόρη του, Μαρία πως τη Δευτέρα 19 Ιουλίου θα έπαιρνε εξιτήριο. Η καρδιά του όμως τον «πρόδωσε» και «έφυγε» από ανακοπή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved