James Καφετζής: Η απίστευτη αλλαγή στο look και η βόλτα με την Maxine! (Video)
Showbiz

James Καφετζής: Η απίστευτη αλλαγή στο look και η βόλτα με την Maxine! (Video)

O James Καφετζής αφού άλλαξε look, πήρε το κορίτσι του, μπήκαν στο καμπριολέ και πήγαν μία υπέροχη βόλτα στη Ρόδο!

Ο πρώην παίκτης του survivor είναι τρελά ερωτευμένος και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με την καλλονή αγαπημένη του, Maxine Dold στο Νησί των Ιπποτών!

Ο James αφού αποφάσισε να κάνει ένα διαφορετικό κούρεμα, ξυρίστηκε και μας έδειξε την αλλαγή στην εμφάνισή του μέσα από ένα βίντεο και φυσικά είχε στο πλευρό του την σύντροφό του! Όπως θα δείτε και εσείς το νέο look του πάει πολύ και ένα ξυρισματάκι όντως το χρειαζόταν…

Δείτε και την αλλαγή του στο παρακάτω βίντεο, όπου βολτάρει με την κούκλα σύντροφό του

Μπορεί να χώρισαν για λίγο, όσο ήταν ο James στο ριάλιτι επιβίωσης, όμως τώρα είναι μαζί ξανά και full in love!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι όταν ήταν στο survivor είχε πει: «Έχω ένα extra κίνητρο σήμερα, επειδή έχει γενέθλια η γιαγιά της Maxine, η οποία γίνεται 93, αν θυμάμαι καλά, κάθε χρόνο της στέλνω λουλούδια. Δεν περίμενα ότι θα είμαι ακόμα στο παιχνίδι, οπότε δεν το είχα προμελετήσει, οπότε θέλω πολύ να κερδίσουμε για να μπορέσω να ευχηθώ σε εκείνη και να το μεταφέρει στη γιαγιά της. Είχε έρθει διακοπές στη Ρόδο και μετά έμεινε ένα εξάμηνο. Μία πληροφορία – σοκ είναι ότι είναι πρώην μου. Πήγε να γίνει επανασύνδεση πριν μπω στο παιχνίδι και με πήρατε εδώ και έχει μείνει στη μέση… Αν υπάρχει ακόμα, που ελπίζω να υπάρχει, θα το μάθουμε σήμερα. Εγώ θέλω! Έχω σοβαρό σκοπό»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved