Κατερίνα Καινούργιου: Νέα αρχή μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές! Η αποκάλυψη στο Instagram
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: Νέα αρχή μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές! Η αποκάλυψη στο Instagram

Ένα όμορφο καλοκαίρι αλλά και με μερικές δυσάρεστες στιγμές πέρασε η Κατερίνα Καινούργιου.

Παρέα πάντα με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, γέμισε ωραίες στιγμές ανεμελιάς και έρωτα αφήνοντας πίσω το άγχος και το τρέξιμο των επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

Μύκονος, Τήνος, ταξίδια στο εξωτερικό αλλά και σε πιο κοντινούς προορισμούς ήταν μερικές από τις αποδράσεις του καλοκαιριού και λίγο πριν την επιστροφή της ήρθε η στιγμή των νέων ξεκινημάτων.

Πέρα από την αλλαγή της τηλεοπτικής της στέγης αφού αποχώρησε από το Open tv, η Κατερίνα κάνει μια ακόμη νέα αρχή και την αποκάλυψη έκανε η ίδια στο Instagram.

Ποια είναι αυτή; Ανέβασε μια φωτογραφία με ένα λαχταριστό γλυκό κι έγραψε: «Από αύριο δίαιτα» ενώ τάγκαρε και το όνομα του συντρόφου της.

Φαίνεται πως η παρουσιάστρια «τσίμπησε» κανά δυο κιλάκια, όπως όλοι μας φυσικά, κατά τη διάρκεια των διακοπών και μέχρι να ξαναμπεί στο πλατό θέλει να τα χάσει.

Οφείλουμε πάντως να ομολογήσουμε πως η Κατερίνα δεν έχει ανάγκη καθώς διαθέτει μια απίστευτα καλλίγραμμη σιλουέτα.

Δες τι έγραψε στη gallery που ακολουθεί

Η Κατερίνα είναι μια γυναίκα που φροντίζει να διατηρεί την σιλουέτα της και με σωστή διατροφή και με συγκεκριμένο πρόγραμμα ασκήσεων. Το μεγάλο μυστικό της Κατερίνας βρίσκεται στο πρωινό τρέξιμο με το οποίο ξεκινά την μέρα της ενώ σε ότι αφορά στο πρόγραμμα εκγύμνασης, εκτός από το πρωινό τρέξιμο κάνει καθημερινά προπονήσεις TRX.

Η ίδια έχει αποκαλύψει πως είναι σταθερά στα 58 με 60 κιλά.

Όσο για τη διατροφή της; Το πρωινό της αποτελείται από φυσικό χυμό πορτοκάλι με κανέλα και ένα τοστ. Το μεσημέρι τρώει σαλάτα ενώ το βράδυ απολαμβάνει το βραδινό της διαγράφοντας τα τηγανητά από το μενού!
Ένα από τα βασικά μυστικά είναι πως η παρουσιάστρια δεν τρώει σχεδόν ποτέ μετά τις 9 το βράδυ, ενώ κατά την διάρκεια της ημέρας καταναλώνει άφθονο τσάι και 3 λίτρα νερό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved