Τσέγκου: Ανείπωτος ο πόνος της για τον ανιψιό της  – Η νέα ανάρτησή της ραγίζει καρδιές
Showbiz

Τσέγκου: Ανείπωτος ο πόνος της για τον ανιψιό της – Η νέα ανάρτησή της ραγίζει καρδιές

Συντετριμμένη η Μάγδα Τσέγκου από τον θάνατο του 14χρονου ανιψιού της.

Η δημοσιογράφος δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Άγγελος της, ο ανιψιός της, δεν είναι πια στη ζωή.

Ο 14χρονος Άγγελος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου, 24 Ιουλίου, στην Πρέβεζα. Το αγόρι επέβαινε σε μοτοσυκλέτα την οποία οδηγούσε συγγενικό του πρόσωπο και η οποία κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, προσέκρουσε σε μάντρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η κηδεία του μικρού Άγγελου έγινε λίγες ημέρες αργότερα με τη Μάγδα να ενημερώνει τους followers της με ένα μήνυμα που συγκλόνισε: «Αποχαιρετάμε το παιδάκι μας, τον Άγγελο μας, τον μονάκριβό μου ανιψιό, την ψυχούλα μας, το παλικάρι μας, σήμερα στις 6 στο Μύτικα στην Εκκλησία των Ταξιαρχών» και έτσι έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση.

Το μεσημέρι της Κυριακής (22-08) με νέα της ανάρτηση η δημοσιογράφος έκανε γνωστή την ημερομηνία που θα τελεστεί το μνημόσυνο με την ίδια να είναι ένα ράκος.

Ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών του μικρού ενώ το μήνυμα που έγραψε ραγίζει καρδιές.

«Αυτό το κεράκι είναι για όλους τους αγαπημένους μας ανθρώπους που είναι τώρα στην αγκαλιά του Θεού και μας λείπουν τόσο πολύ. Και τι δεν θα έδινα να ήμασταν πάλι ξανά οικογένεια όλοι μαζί», έγραψε ενώ σε ένα άλλο ποστ, σημείωσε: «Πιστεύω στους αγγέλους γιατί έχω κι εγώ έναν εκεί ψηλά στον ουρανό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved