Τζένη Μπαλατσινού: Τελευταίες μέρες διακοπών με μια μαγική φωτό! Η νοσταλγία των παιδικών της χρόνων
Showbiz

Τζένη Μπαλατσινού: Τελευταίες μέρες διακοπών με μια μαγική φωτό! Η νοσταλγία των παιδικών της χρόνων

Μια απίθανη καλοκαιρινή φωτογραφία από το δικό της καλοκαίρι πόσταρε η Τζένη Μπαλατσινού.

Μπορεί φέτος λόγω των δύσκολων καταστάσεων που βιώνει η χώρα η Τζένη Μπαλατσινού να κρατά μια απόσταση από τα social media καθώς η χώρα δοκιμάζεται με την ίδια να θέλει να είναι «παρούσα» μόνο όταν πραγματικά θέλει να κάτι να μοιραστεί με τους followers της κι αυτή η φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα λέει όλα.

Βιώνοντας κι εκείνη τις δυσκολίες, την απελπισία και την απόγνωση των ανθρώπων που δοκιμάστηκαν και συνεχίζουν να δοκιμάζονται, αισιοδοξεί και νοσταλγεί τα παιδικά της χρόνια.

«Μικροί μετράγαμε τα παγωτά που τρώγαμε τα καλοκαίρια, μεγαλώνοντας μετράμε τα καλοκαίρια που μένουν.. #sad #notsad #blessed #ορίζοντας 🙏🏻🙏🏻», έγραψε η ίδια.

Σε αυτή τη φωτογραφία η Τζένη Μπαλατσινού απαθανατίστηκε με το βλέμμα στο μέλλον μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι.

Φορά το μακρύ της καλοκαιρινό φόρεμα με τα μαλλιά της επιμελώς ατημέλητα και φροντίζει να «μαζέψει» στιγμές από τον αγαπημένο της τόπο, που δεν είναι άλλος από την Πάτμο ώστε να επιστρέψει έτοιμη για το χειμώνα που έρχεται.

Δες τη φωτό στη gallery.

Από τις τελευταίες φωτογραφίες που είχε ανεβάσει η ίδια ήταν όμορφες εικόνες από το νησί της, εκεί οπού η ίδια και η οικογένειά της, έχουν βρει τον επίγειο παράδεισό τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved