Ελληνίδα παρουσιάστρια έσπασε το ρεκόρ! Πήγε διακοπές με μια βαλίτσα μαγιό
Showbiz

Ελληνίδα παρουσιάστρια έσπασε το ρεκόρ! Πήγε διακοπές με μια βαλίτσα μαγιό

Και να μην πήγε κανείς διακοπές βλέποντας στα social media τόσες καλοκαιρινές φωτογραφίες σίγουρα μια γεύση την πήρε. Και φυσικά μέσα σε από όλες αυτές ξεχωρίσαμε και τις επώνυμες κυρίες της Ελληνικής showbiz που πήγαν διακοπές παίρνοντας μαζί τους μόνο μαγιό!

Ναι, καλά διάβασες!

Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια έφυγε για τους καλοκαιρινούς της προορισμούς με μια βαλίτσα μαγιό, κι αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά οι δεκάδες φωτογραφίες της στον προσωπικό ης λογαριασμό στο Instagram και τα σχόλια των followers της αναφορικά με το πόσα μαγιό έχει πάρει μαζί της.

Κι αν αναρωτιέσαι πια είναι, ο λόγος για τη Μαντώ Γαστεράτου!

Η όμορφη παρουσιάστρια της εκπομπής Mega Star, όπως θα δεις και στη gallery, δεν πήρε απλά κανά δυο, τρία μαγιό αλλά δεκάδες και όλα υπέροχα και ξεχωριστά.

Η ίδια μάλιστα σε μια από τις τελευταίες της φωτογραφίες έγραψε στη λεζάντα, τρολάροντας τον εαυτό της:

«Μαγιό no 1346733...
Στο τέλος θα με πάρουν από εδώ σηκωτη... Δεν φεύγω ωωωω 😜🌴❤️ καλημέρεςςςςς».

Δες στη gallery τα υπέροχα μαγιό της, όχι όλα φυσικά γιατί απλά δεν χωράνε!

Όσο για την απίστευτη σιλουέτα της μετά τον ερχομό του γιου της, η ίδια έχει πει: «Πήρα 25 κιλά στην εγκυμοσύνη και ήταν πιο δύσκολο να τα χάσω και επειδή δεν μπορώ να πιέζομαι σαν άνθρωπος ειδικά με το φαγητό, άφησα τον χρόνο να περάσει και τα περισσότερα έφυγαν έτσι. Το πρώτο διάστημα με προβλημάτιζαν πολύ έντονα. Θήλαζα τον μικρό και όταν κοιμόταν και περνούσα από έναν καθρέφτη και έβλεπα το σώμα μου. Δεν μου άρεσε η εικόνα μου. Έλεγα Παναγία μου, πως θα χαθούν όλα αυτά τα κιλά…

Είμαι εδώ για να σας πω πώς κατάφερα αυτό το σύντομο χρονικά διάστημα θα έλεγα να τα πετάξω από πάνω μου. (….) Θεωρώ ότι αυτά τα 12 κιλά που έφυγαν από πάνω μου, τα έχασα χωρίς να στερηθώ τίποτα, χωρίς να νιώσω αδυναμία, χωρίς να πέσω κάτω από την πείνα, αλλά με ένα σωστό και καθόλου κουραστικό τρόπο. Πώς; Κυρίως αλλάζοντας τον τρόπο της ζωής μου (…)

Ήθελα να βάλω και πάλι τη γυμναστική στη ζωή μου. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να αλλάξω τον τρόπο με τον οποίο μετακινούμαι. Άφησα το αυτοκίνητο και πήρα ποδήλατο. Είναι ένας πάρα πολύ εύκολος τρόπος και να εξοικονομήσεις χρήματα και να γυμνάζεσαι καθημερινά και να ανεβαίνει η ψυχολογία σου.(…)
Η σωστή δουλειά τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση έγινε με τρεις συντονισμένες προσπάθειες: Διατροφή, άσκηση και αισθητική».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved