Λορένη: Πού είναι και τι κάνει σήμερα η πρώην παίκτρια του Power Of Love;Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της
Showbiz

Λορένη: Πού είναι και τι κάνει σήμερα η πρώην παίκτρια του Power Of Love;Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της

Power Of Love: Την Άννα Λορένη τη γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι.

Ήταν ένα από τα πρόσωπα που είχαν τραβήξει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, όχι μόνο λόγω της υπέροχης εξωτερικής της εμφάνισης αλλά και λόγω του χαρακτήρα της.

Η Άννα Λορένη μέσα στο παιχνίδι δημιούργησε ερωτική σχέση με τον Παναγιώτη Θεόφιλο, η οποία δεν διήρκησε πολύ λόγω της απόστασης.

Και μπορεί η ίδια μέχρι πρότινος να μοίραζε τη ζωή της ανάμεσα σε Ντουμπάι και Ελλάδα όμως αυτή τη φορά, όπως βλέπουμε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εγκαταστάθηκε και πάλι μόνιμα στο Ντουμπάι.

Τα social media της είναι γεμάτα από στιγμιότυπα με τη νέα της ζωή να είναι γεμάτη λάμψη και νέες επαγγελματικές υποχρεώσεις ως στυλίστρια.

Η ίδια μέσω story της αποκάλυψε πως βρήκε το σπίτι των ονείρων της και μέχρι να ξεκινήσει τη νέα της δουλειά θα κάνει μερικές ημέρες διακοπών στην Ελλάδα.

Όσο για την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση;

Αρκεί να δεις τις πρόσφατες φωτογραφίες της και δεν θα την αναγνωρίσεις.

Δες την στη gallery

Θυμίζουμε ότι η Άννα Λορένη είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι καθώς έπρεπε να επιστρέψει στο Ντουμπάι λόγω της βίζας της.

«Πρέπει να φύγω, το σκέφτηκα και ξέρω ότι είμαστε στην τελική ευθεία, αλλά πρέπει να φύγω, πρέπει να πάω πίσω στο Ντουμπάι. Πρέπει να πάω, να μπω μέσα στη χώρα, στο Ντουμπάι για τη βίζα μου, αλλιώς θα χάσω τη βίζα μου και δεν θέλω να τη χάσω», είχε πει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved