Νεκρός σε τροχαίο ιδρυτικό μέλος Ελληνικού συγκροτήματος-Η ανατριχιαστική ανάρτηση της αδερφής του
Showbiz

Νεκρός σε τροχαίο ιδρυτικό μέλος Ελληνικού συγκροτήματος-Η ανατριχιαστική ανάρτηση της αδερφής του

Θλίψη στην Ελληνική μουσική σκηνή. Νεκρός σε τροχαίο ιδρυτικό μέλος Ελληνικού συγκροτήματος

Έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο σε ηλικία 46 ετών ο ράπερ, Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος, ιδρυτικό μέλος του χιπ χοπ συγκροτήματος Razastarr.

Την θλιβερή είδηση έκανε γνωστή η αδερφή του Οδυσσέα, Γιολάντα Τσιαμπόκαλου, ευρύτερα γνωστή ως Sadahzinia, μέλος του γνωστού low bap συγκροτήματος των Active Member.

«Αυτή είναι η αγκαλιά του αδερφού μου, Αντρέας - Οδυσσέας Δρακος Τσιαμπόκαλος - έκλεισε μέσα της τη συντριβή μου ξανά να με παρηγορήσει. Αγάπη μου γλυκειά σε χαιρετώ, πήγαινε στο καλό και αναπαυσου.», έγραψε.

Το τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (22-08) με τη δυσάρεστη είδηση να προκαλεί θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και ειδικά στην χιπ χοπ σκηνή.

Ο συνοδοιπόρος και φίλος του στους Razastarr, ο Νικόλας Καρίμανλης, ανήρτησε σε ένδειξη πένθους μία μαύρη εικόνα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Οι Razastaar δημιουργήθηκαν το 1993 και αποτελούν ένα από τα πλέον ιστορικά hiphop σχήματα στην Ελλάδα, έχοντας κυκλοφορήσει δισκογραφικά τρεις δουλειές (Τα πιο Όμορφα Όνειρα είναι Ανώνυμα, το Κελί, Όπως Λιώνει Το Κερί).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved