Δέσποινα Βανδή: Η νέα φωτό από τις διακοπές της και το μήνυμα –όλο νόημα- λίγο πριν επιστρέψει
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: Η νέα φωτό από τις διακοπές της και το μήνυμα –όλο νόημα- λίγο πριν επιστρέψει

Ένα διαφορετικό καλοκαίρι πέρασε φέτος η Δέσποινα Βανδή.

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια λίγο καιρό πριν μέσα από κοινή της ανακοίνωση με τον Ντέμη Νικολαΐδη, ανακοίνωσε το χωρισμό της.

Έτσι λοιπόν αυτό το διάστημα το περνά με καλούς φίλους και τα παιδιά της ενώ φροντίζει να γεμίζει την ημέρα της με όμορφες στιγμές και να απολαμβάνει την ηρεμία της. Άργησε πολύ να ξεκινήσει τις διακοπές της και έτσι πλέον μετρά ημέρες για την επιστροφή της στην Αθήνα.

Φορώντας το πάνω μέρος του μπικίνι της, το σορτς της κι ένα λευκό καφτάνι απαθανατίστηκε και το μήνυμά της είναι γεμάτο νόημα.

«Πόσο όμορφο το «άχρονο» του καλοκαιριού στη φάση των παιδικών μας χρόνων!
Τώρα πια οι Δεύτερες καταργούνται μόνο στο διάστημα των διακοπών μας και εξακολουθεί να παραμένει υπέροχη αυτή η αίσθηση!
Καλή εβδομάδα!
Δε θέλω ακόμα να ξημερώσει η Δευτέρα! Για μας τους τελευταίους που φύγαμε διακοπές ας κρατήσει λιγουλάκι ακόμα! Δευτέρ…», έγραψε η ίδια.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery

Θυμίζουμε πως η ανακοίνωση του χωρισμού της ήρθε μέσα από την Panik Records και τον manager της Δέσποινας Βανδή, Γιώργο Αρσενάκο

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης γνωστοποιούν τη λύση του γάμου τους.
«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.
Δ. Βανδή - Ν. Νικολαΐδης
Γιώργος Αρσενάκος
manager Δέσποινας Βανδή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved