Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Τα συναισθήματά μου είναι πάρα πολύ δυνατά έπειτα από τόσους μήνες απραξίας»
Showbiz

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Τα συναισθήματά μου είναι πάρα πολύ δυνατά έπειτα από τόσους μήνες απραξίας»

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό τις καλοκαιρινές της συναυλίες.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτησε συνέντευξή της μίλησε για το comeback, για τα συναισθήματα που νιώθει επιστρέφοντας στη σκηνή, για το πώς προσεγγίζει το κοινό της, αλλά και για την πρόσφατη, πολύ δυνατή συνεργασία που έκανε με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

«Τα συναισθήματά μου είναι πάρα πολύ δυνατά έπειτα από τόσους μήνες απραξίας. Οι πρώτες ημερομηνίες συναυλιών δημιούργησαν ήδη μια αισιόδοξη ένταση, με δορυφόρους από πάνω της την αβεβαιότητα και την ανησυχία», είπε τονίζοντας πως η μουσική είναι μια υπέροχη πόρτα, ανοιχτή στην ελπίδα και στο μέλλον.

«Νομίζω ότι η χαρά μεταξύ καλλιτέχνη και κοινού σε αυτήν τη φάση της ζωής μας είναι αμφίδρομη, αφού όλοι έχουμε την ίδια λαχτάρα γι’ αυτήν τη μουσική επαφή. Τώρα που μιλάμε, έχουμε παίξει σε αρκετές πόλεις. Η δύναμη και η ένταση των συναυλιών αυτών είναι ένα πραγματικά εκρηκτικό μείγμα συναισθημάτων», συμπλήρωσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Η αλήθεια είναι ότι η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έχει εμφανιστεί σε πολλούς και εμβληματικούς χώρους της μουσικής, όπως είναι το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και το Ηρώδειο, αλλά στους Δελφούς την είδαμε για πρώτη φορά να τραγουδάει, και όπως λέει και η ίδια, είναι κάτι που την έκανε πραγματικά ευτυχισμένη.

«Την πρώτη φορά που ανέβηκα στη σκηνή έπειτα από τόσον καιρό, στο θέατρο «Φρύνιχος» των Δελφών, ήμουν ευτυχισμένη. Επιτέλους, βρέθηκα στον φυσικό μου χώρο! Το ένιωσα μέχρι τα βάθη της ψυχής μου. Τίποτα -απολύτως τίποτα- δεν μπορεί να αντικαταστήσει την πράξη και το τελετουργικό μιας ζωντανής συναυλίας!».

Αυτό το καλοκαίρι η τραγουδίστρια δεν έχει μείνει μακριά από το κοινό της. «Φέτος είναι ένα δημιουργικό και υγιές καλοκαίρι. Όσο για τις παραγωγές μου, για πρώτη φορά είναι τρεις διαφορετικές, καθότι τις δύο πρώτες τις κράταγε ο C0VID-19 στο συρτάρι. Έτσι, η φετινή σεζόν μετρά ήδη το “Λάλον ύδωρ” σε Δελφούς και Ναύπλιο, με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, το “Ξανά μαζί” στην Καβάλα και στο Αρχαίο θέατρο Φιλίππων και την πρόσφατη και βασική του καλοκαιριού με τίτλο “Μια αγκαλιά τραγούδια” μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, όπως η ίδια εκμυστηρεύτηκε στο «Secret», μετά τον εγκλεισμό που όλοι βιώσαμε στην καραντίνα, ανέπτυξε μια δυνατή φιλία μέσα σε αυτήν τη δύσκολη κατάσταση με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. «Με τον Μιχάλη μάς έφερε κοντά ένα τραγούδι που μου έδωσε την περίοδο της καραντίνας, σε στίχους Σταύρου Σταύρου, το “Νικητές χαμένοι”. Ένα τραγούδι που είναι η αρχή για τα επόμενα καλλιτεχνικά μας σχέδια», ανέφερε σχετικά. «Πολύ γρήγορα μέσα στην καραντίνα δώσαμε τα χέρια για μια όμορφη συναυλιακή συνεργασία. Είναι ένας πολυτάλαντος καλλιτέχνης, τραγουδοποιός, και αυτό με συγκινεί ακόμη περισσότερο», συμπλήρωσε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved