Νάργιες: Το πρώτο κοινό ερωτικό στιγμιότυπο με τον Χρήστο Σαντικάι στο Instagram
Showbiz

Νάργιες: Το πρώτο κοινό ερωτικό στιγμιότυπο με τον Χρήστο Σαντικάι στο Instagram

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάϊ είναι μαζί εδώ και δύο μήνες.

Το ζευγάρι ήταν η έκπληξη του καλοκαιριού καθώς ουδείς γνώριζε πως οι δυο τους έχουν έρθει τόσο κοντά. Τον έρωτα στο πρόσωπο του 27χρονου τραγουδιστή φαίνεται πως βρήκε η 30χρονη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός!

H γνωριμία τους έγινε πριν από έναν χρόνο και έπειτα από λίγους μήνες έγιναν ζευγάρι. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα ταξίδεψαν και στη Ρόδο όπου βρέθηκαν σε μεγάλο event!

Εκεί είδαμε και τις πρώτες κοινές τους φωτογραφίες ενώ το απόγευμα της Δευτέρας (23-08), η Λάουρα Νάργες έκανε μία τρυφερή ανάρτηση με τον αγαπημένο της.

Ξαπλωμένοι στην παραλία να περνούν μοναδικές ερωτικές στιγμές.

Και μπορεί η Λάουρα να κρατούσε σιγή ιχθύος, όμως πλέον δεν κρύβει ότι είναι σε σχέση με τον Χρήστο Σαντικάϊ, τον ταλαντούχο μουσικό που γνωρίσαμε μέσα από τους ύμνους που έψελνε στα εννέα του χρόνια στο Alter.

Αργότερα, τον είδαμε σε ηλικία 19 ετών, στο "The Voice" να ερμηνεύει το "Αν είσαι ένα αστέρι" του Νίκου Βέρτη, ωστόσο κανένας κριτής δεν γύρισε. Ξαναπροσπάθησε το 2015 όμως, είχε την ίδια κατάληξη.

Αν κάποιος κοιτάξει προσεχτικά τον προσωπικό λογαριασμό του Χρήστου Σαντικάϊ στο instagram, θα δει ουκ ολίγα σχόλια της Λάουρας Νάργες, δείχνοντας όχι μόνο ότι είναι τρελά ερωτευμένη αλλά και στηρίζει τον σύντροφό της, που είναι τραγουδιστής. Η Λάουρα είναι η πιο φανατική του follower.

Δες το πρώτο τους κοινό στιγμιότυπο στο Instagram.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved