Ρέβη: Το μαγικό μονοπάτι που συνδέει το σπίτι της με την παραλία είναι σκέτος παράδεισος!
Showbiz

Ρέβη: Το μαγικό μονοπάτι που συνδέει το σπίτι της με την παραλία είναι σκέτος παράδεισος!

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει φωτογραφίες από το εξοχικό σπίτι που διαθέτουν η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας στην Τήνο.

Είναι το νησί που λατρεύουν αφού εκεί έχουν ζήσει τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής τους και φυσικά αμέτρητες μοναδικές με τα δυο τους παιδιά.

Η ίδια το μεσημέρι της Τρίτης (24-08) μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να μας δείξει ένα μέρος μαγικό, ένα μυστικό μονοπάτι που συνδέει το σπίτι της με την παραλία.

Ένα σημείο φοβερό μέσα στη φύση και τις ομορφιές του τόπου.

«Αυτό είναι το μαγικό μας μονοπάτι , από το σπιτι μας στη τηνο μας οδηγεί κατευθείαν στη θάλασσα, και αυτή είναι η μεγαλύτερη μας χαρα για αυτό το σπιτι ότι είναι κοντά σε μια πλούσια άγρια παραλία που τα πεντακάθαρα νερά της σε ρουφάνε μέσα της και σε κάνουν να ξεχνάς κάθε σου έννοια !
Αυτό το μικρό σπιτι είναι 55 τμ δεν έχουμε βίλα , το απόκτησε ο @apostolis_totsikas_official με τα πρώτα του χρηματα που αποφάσισε να τα επενδύσει σε αναμνήσεις για τους 2 μας και αργότερα για τα παιδιά μας!
Ξυπναμε κάθε μέρα μέσα στις ελιές έχουμε υπέροχες αυλές και κάθε χρόνο αν μας μείνει και κανένα ευρώ φτιάχνουμε και απο κάτι! Αυτή είναι η πραγματικότητα , αυτοί είμαστε και εμείς ! Το σπιτι μας μετράει 10 χρόνια φέτος και τα 6 από αυτά το απολαμβάνουμε με τα παιδιά μας με αέρα ,με άπνοια με τη θάλασσα να την ακουμε μέσα στα αυτιά μας κάθε νύχτα !
Όποτε όταν διαβάζετε για τα παραμυθένια σπίτια των άλλων μην πιστεύετε πάντα πως είναι τεράστια και πολυτελή ! Το δικό μας σπιτι μια θάλασσα από αγαπη !
Να κρατάτε τις αναμνήσεις όχι τα δωματια !
I love you all ! ❣️», έγραψε η ίδια

https://www.instagram.com/p/CS9BTBJolGi


Παραδοσιακό με vintage διακόσμηση, άνετους χώρους, μια απίθανη αυλή και φυσικά με θέα το γαλάζιο του Αιγαίου.

Το ζευγάρι έχει πραγματικά φτιάξει ένα παραδεισένιο σπίτι στο Κυκλαδίτικο νησί που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις κοσμοπολίτικες βίλες της Μυκόνου.

Με μεράκι και αγάπη οι δυο τους έχουν δημιουργήσει ένα μαγικό μέρος και εκεί περνούν σχεδόν όλο τους το καλοκαίρι ενώ κάθε φορά που τους δίνεται η ευκαιρία πραγματοποιούν μικρές αποδράσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved