Ραγίζει καρδιές η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Ξύπνησα από έναν εφιάλτη χθες το βράδυ»
Showbiz

Ραγίζει καρδιές η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Ξύπνησα από έναν εφιάλτη χθες το βράδυ»

Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου που ζει μόνιμα στη Σουηδία “έχασε” τον πατέρα της.

Σήμερα (24/8) η παρουσιάστρια είπε το τελευταίο “αντίο” στον αγαπημένο της πατέρα ενώ αμέσως μετά προχώρησε σε μια ανατριχιαστική ανάρτηση μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

«Ξύπνησα από έναν εφιάλτη χθες το βράδυ. Ονειρεύτηκα ότι ο πατέρας μου πέθανε και έπρεπε να πάω σε ένα σκοτεινό υπόγειο για να βρω κάτι ζεστό να φορέσω για την κηδεία του. Σύντομα συνειδητοποίησα ότι ο εφιάλτης μου ήταν πραγματικός, αλλά ο ήλιος έλαμπε και τα πουλιά τραγουδούσαν.

Ο τελευταίος μας αποχαιρετισμός στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου σήμερα ήταν σαν τον πατέρα μου – ελαφρύς και αγαπησιάρικος. Ευχαριστώ αγαπητέ Μητροπολίτη Σκανδιναβίας Κλεόπα για την όμορφη δοξολογία και την εξίσου όμορφη τελετή.

Μετά την εκκλησία πήγαμε στο νεκροταφείο στη Σπόνγκα όπου “ξεκουράζεται” η μητέρα του πατέρα μου – η γιαγιά μου – και πολλοί άλλοι φίλοι.

Θέλω να ευχαριστήσω τον καθένα από εσάς που παραβρέθηκε σήμερα, που έστειλε λουλούδια και μηνύματα και που μου δείξατε όλη σας τη φροντίδα τις τελευταίες 10 ημέρες. Να ζήσετε μακρά, με αγάπη και ευτυχία. Να θυμάστε ότι όλα όσα κάνουμε έχουν σημασία. Σήμερα πολλοί φίλοι του πατέρα μου μοιράστηκαν ιστορίες για τη γενναιοδωρία, την αλληλεγγύη και τη ζωντάνια του.

Ήταν ένας εργάτης που λειτουργούσε σαν βασιλιάς. Ήταν φτωχός και ένιωθε πλούσιος. Ας αναπαυθεί στην εξουσία. Αθάνατος στην καρδιά και το μυαλό μας. Καλό ταξίδι μπαμπάκα. Αιώνια η μνήμη σου», έγραψε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

https://www.instagram.com/p/CS9eBtdMTV0
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved