Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος: Βίντεο ντοκουμέντο από το δυστύχημα του ράπερ – Τι εξετάζουν οι Αρχές
Showbiz

Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος: Βίντεο ντοκουμέντο από το δυστύχημα του ράπερ – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Live News: Τον θάνατό του συνεχίζει να καλύπτει ένα πέπλο μυστηρίου.

Οι εικόνες ντοκουμέντο του LIVE NEWS από τις κάμερες ασφαλείας στον δρόμο που παρασύρθηκε και άφησε αβοήθητος την τελευταία του πνοή, αναλύονται σχολαστικά.

Ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος σκοτώθηκε στα 46 του χρόνια, με τη τραγική είδηση να βυθίζει στο πένθος τους στενούς συγγενείς του και να σκορπά θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας.

Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής όταν ο ράπερ βρισκόταν στην επαρχιακή οδό Θηβών – Θίσβης, με κατεύθυνση το χωριό Δομβραίνα της Βοιωτίας.

Ο 46χρονος, κάποια στιγμή σταμάτησε με το αυτοκίνητό του και βγήκε στον δρόμο. Τότε, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί, παρασύρθηκε από ένα αυτοκίνητο και εκσφενδονίστηκε στη μέση του οδοστρώματος.

Μια κάμερα ασφαλείας, λίγα μέτρα μετά από το σημείο του δυστυχήματος, έχει καταγράψει δύο αυτοκίνητα να περνούν εκείνο το επίμαχο διάστημα.

Ένα, 36 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και ένα δεύτερο 22 λεπτά αργότερα. Αυτά είναι τα δύο αυτοκίνητα που αναζητούν οι αστυνομικοί, με την εκτίμηση ότι μπορεί να φωτίσουν τις συνθήκες του τροχαίου με εγκατάλειψη.

Οι Αρχές που ενημερώθηκαν από νεαρή οδηγό που έτυχε να περνάει από το σημείο, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο δράστης της παράσυρσης να έκανε αναστροφή μετά το τροχαίο και τελικά να μην πέρασε μπροστά από την κάμερα.

Ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος που εκτινάχθηκε στα 20 μέτρα από το μοιραίο χτύπημα, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η τραγική είδηση έκανε το γύρο των social media, με τις διαδικτυακές σελίδες του αδικοχαμένου ράπερ να γεμίζουν από σπαρακτικά μηνύματα.

Οι έρευνες για το δυστύχημα συνεχίζονται, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να συνθέσουν όλα τα κομμάτια στο παζλ της τραγωδίας και τους συγγενείς του ράπερ να περιμένουν τις οριστικές απαντήσεις.


Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved