Γάμος και βάπτιση στη showbiz- Η πρόβα νυφικού και ο χαρούμενος γαμπρός
Showbiz

Γάμος και βάπτιση στη showbiz- Η πρόβα νυφικού και ο χαρούμενος γαμπρός

Χαρές στην ελληνική showbiz! Ο λαϊκός τραγουδιστής ετοιμάζει το θρησκευτικό γάμο του αλλά και τη βάπτιση της κορούλας του. 

Σε πελάγη ευτυχίας ο Κυριάκος Κυανός και η σύζυγός του Στάτι Μπούρα, αφού στις 19 Σεπτεμβρίου, θα τελέσουν τον θρησκευτικό γάμο τους, είχαν παντρευτεί με πολιτικό πριν μερικά χρόνια, αλλά και την βάπτιση της μονάκριβης κόρης τους, που θα πάρει το όνομα Αργυρώ…

Νονά του μωρού θα είναι η αδερφή της γυναίκας του τραγουδιστή, ενώ κουμπάρος τους, ο χρόνια φίλος τους, Αργύρης Παπούλιας.

Τα δύο μυστήρια θα τελεστούν στον Προφήτη Ηλία Χαϊδαρίου, στις 19.00 το απόγευμα. Το νυφικό της σχεδίασε η Φαίδρα Θεοδωρίδου, όπως αντίστοιχα, και τα βαπτιστικά της μικρής, που θα είναι βγαλμένα από «παραμύθι»!

Ο Κυριάκος Κυανός και η αγαπημένη του Στάτι Μπούρα δημοσίευσαν και την αγγελία γάμου τους και ετοιμάζονται για τη διπλή χαρά τους.

Ο Κυριάκος Κυανός, το καλοκαίρι, το πέρασε οργώνοντας την Ελλάδα με επιτυχημένα live αλλά και ολοκληρώνοντας το νέο του τραγούδι “Αναμάρτητος”, με την υπογραφή του Χρήστου Αναστασίου, που θα κυκλοφορήσει μέσα στον Σεπτέμβρη από τη Finix Records

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved