Ερωτευμένη η Ιωάννα Μαλέσκου; Αυτός είναι ο άντρας που της έχει «κλέψει» την καρδιά
Showbiz

Ερωτευμένη η Ιωάννα Μαλέσκου; Αυτός είναι ο άντρας που της έχει «κλέψει» την καρδιά

Νέος έρωτας στη ζωή της Ιωάννας Μαλέσκου;

Την καλύτερη φάση της ζωής της φαίνεται πως διανύει η Ιωάννα Μαλέσκου καθώς εκτός από την πρεμιέρα της εκπομπής της "Love it", που έχει προγραμματιστεί για τις 30 Σεπτέμβριου, φαίνεται πως κάτι έχει αλλάξει και στην προσωπική της ζωή.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας On Time η Ιωάννα Μαλέσκου είναι σε σχέση με έναν εντυπωσιακό άντρα, που είναι εκπαιδευτής σκύλων στο επάγγελμα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ και ο εκπαιδευτής σκύλων έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους και πρώτα απ’ όλα την αγάπη τους για τα ζώα. Πληροφορίες της εφημερίδας μάλιστα θέλουν τους δυο τους να κάνουν πολύ καλή παρέα και περνούν πολλές ώρες μαζί.

Κάποιοι μιλούν για νέα δυνατή φιλία στη ζωή της ενώ κάποιοι άλλοι για τον άντρα που της έχει «κλέψει» την καρδιά.

Το σίγουρο είναι πως θα αργήσουμε πολύ να μάθουμε τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσά τους καθώς η Ιωάννα όλο αυτό το διάστημα που είναι στα φώτα της δημοσιότητας ποτέ δεν έχει απασχολήσει με την προσωπική της ζωή, παρά τη δημοσιεύματα που κάθε τρεις και λίγο τη θέλουν σε σχέση με επώνυμους.

Τώρα σε ότι αφορά στην πρεμιέρα της, αυτή έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου.

«Από τη Δευτέρα επιστρέφουμε στο καθιερωμένο μας ραντεβού. Ανανεωμένοι και με μπόλικο κέφι. Σας θέλουμε στο πλευρό μας. Γιατί; Γιατί μαζί περνάμε καλύτερα!❤️ ⠀⠀
#LoveIt Πρεμιέρα τη Δευτέρα 30/8 και ώρα 12:00, στον @skaitv.gr», διαβάσαμε χαρακτηριστικά στο official account της εκπομπής στο Instagram.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved