Μπόμπα: Η σιλουέτα της δυο μήνες μετά τον ερχομό των μωρών της – Το crop top και η νέα της εικόνα
Showbiz

Μπόμπα: Η σιλουέτα της δυο μήνες μετά τον ερχομό των μωρών της – Το crop top και η νέα της εικόνα

Ο στόχος, που δεν ήταν και στόχος ζωής, επετεύχθη! Η Χριστίνα Μπόμπα χάνει τα κιλά της εγκυμοσύνης της και η νέα της εικόνα είναι απίθανη!

Το πρωί της Τετάρτης (25-08) η όμορφη νέα μανούλα αφού έβαλε τις δίδυμες κόρες της για ύπνο, απόλαυσε τον καφέ της, με ηρεμία.

Σε αυτή τη στιγμή απαθανατίστηκε και όπως θα δεις και στη φωτογραφία η κοιλίτσα της έχει εξαφανιστεί!

Πόζαρε με crop top και τζιν σορτσάκι με την ίδια να δείχνει αδυνατισμένη. Η Χριστίνα έχει χάσει αρκετά κιλά και πλέον η αλλαγή στο σώμα της είναι εμφανέστατη.

«Εγώ και το καινούργιο μου σώμα!
Είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ...κι ευγνωμονώ το σώμα μου που έφερε στον κόσμο 2 πολύτιμα πλασματάκια!», είχε γράψει η ίδια στις πρώτες της φωτογραφίες με μαγιό μετά την εγκυμοσύνη.

Δες τη νέα της εικόνα στη gallery

«Το σώμα επανέρχεται αλλά αργά και βασανιστικά. Στην αρχή δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου, είχα πάθει σοκ αλλά τελικά κάθε μέρα και καλύτερα. Δεν ξέρω… βλέπω μερικές φορές φωτογραφίες από γυναίκες που γέννησαν και μετά είναι έτοιμες να βγουν στην παραλία. Σε μένα δεν έχει συμβεί αυτό.

Ξέρω ότι θα πάρει χρόνο, το βλέπω ήδη στο σώμα μου, έχει αλλάξει πολύ αλλά δεν πειράζει, από Σεπτέμβρη θα μπούμε σε ρυθμό, όλες μαζί γερά και δυνατά μετά το καλοκαιράκι για να γυμναστούμε, να τρώμε υγιεινά και να μπούμε σε μια σειρά. Είναι όμως το τελευταίο που σκέφτομαι», είχε αποκαλύψει η ίδια σε ερωτήσεις followers σχετικά με τα κιλά της εγκυμοσύνης της. Το πλέον σίγουρο είναι πως η Χριστίνα απολαμβάνει όσο τίποτα τη νέα της καθημερινότητα και όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved