Καλοκαίρι #not: Πασίγνωστος Έλληνας παντρεύεται και το αποκάλυψε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη
Showbiz

Καλοκαίρι #not: Πασίγνωστος Έλληνας παντρεύεται και το αποκάλυψε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη

Καλοκαίρι #not: Είναι ερωτευμένος, δηλώνει έτοιμος να γίνει μπαμπάς και αποκάλυψε πως φέτος ο στόχος του είναι να ντυθεί γαμπρός στο πλευρό της αγαπημένης του.

Ο ίδιος μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (25-08) στην εκπομπή Καλοκαίρι #not αποκάλυψε πως είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο και το πιο επίσημο βήμα στη σχέση του, που δεν είναι άλλο από το γάμο!

Ο λόγος για τον Μιχάλη Ζαμπίδη.

Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως θέλει να γίνει μπαμπάς και να δημιουργήσει μια μεγάλη και όμορφη οικογένεια με την κούκλα σύντροφό του.

«Φέτος για εμένα είναι στόχος, θέλω να γίνει όμορφα, να κάνω μια ωραία γιορτή και να τη μοιραστώ με δικούς μου ανθρώπους», είπε. Όσο για το αν αισθάνονται έτοιμοι να γίνουν γονείς; «Αισθανόμαστε έτοιμοι να γίνουμε γονείς. Περιμένω αυτό το δώρο γιατί είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο. Τι πιο ωραίο από το να δημιουργήσεις ζωή, να επενδύεις χρόνο, γνώστη και ενέργεια επάνω τους», είπε μεταξύ άλλων.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Ο πρωταθλητής του kick boxing διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική του ζωή, καθώς εκείνος και η σύντροφός του είναι χαρούμενοι και περνούν υπέροχες στιγμές μαζί.

Η σύντροφός του είναι μια καλλονή και έχει μάτια που μαγνητίζουν.

Σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε αναφέρει σχετικά με την σύντροφό του Μαρία: «Αλληλοϋποστηριζόμαστε. Υπάρχει αυτή η αμοιβαιότητα. Δεν είναι του χώρου. Το γάμο τον έχω στο μυαλό μου, είναι στα πλάνα μου, αλλά δεν είναι αγώνας, χρειάζονται δύο. Νομίζω ότι έτσι θα γίνει, χωρίς να θέλω να βάλω ταμπέλα ή ημερομηνία σε κάτι τόσο ρομαντικό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved