Γιάννης Πλούταρχος: Απίθανες οι κόρες του! Κατερίνα, Ελεονώρα και Παναγιώτα ποζάρουν μαζί!
Showbiz

Γιάννης Πλούταρχος: Απίθανες οι κόρες του! Κατερίνα, Ελεονώρα και Παναγιώτα ποζάρουν μαζί!

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει καταφέρει εκτός από άψογος επαγγελματίας να είναι και ένας υπέροχος μπαμπάς.

Κάποια από τα παιδιά του μάλιστα, επέλεξαν να ακολουθήσουν τα χνάρια του και να ασχοληθούν με το τραγούδι, καθώς δεν μπόρεσαν να απαρνηθούν -ευτυχώς- το ταλέντο τους.
Ο γιος του, Γιώργος Κακοσαίος ήδη έχει ασχοληθεί με το τραγούδι και έχει πραγματοποιήσει το δισκογραφικό του ντεμπούτο σε συνεργασία με την Panik Records. Μάλιστα, τον είδαμε να ανεβαίνει και στη σκηνή των Mad Awards μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Όσο για την 23χρονη κόρη του, Κατερίνα, έχει κι αυτή ακολουθήσει τα χνάρια του διάσημου πατέρα της αφού μαζί, πατέρας και κόρη, μπήκαν στο studio και ηχογράφησαν τη μεγάλη επιτυχία του τραγουδιστή το «Πόσο Ωραία Μάτια Έχεις».

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως ο Γιάννης Πλούταρχος -του οποίου το πραγματικό επίθετο είναι Κακοσαίος- είναι παντρεμένος με τη Μαρία Παπαδοπούλου με την οποία έχει αποκτήσει πέντε παιδιά, την Κατερίνα, τον Γιώργο, την Ελεονώρα, την Παναγιώτα και τον Κωνσταντίνο.

Πρόσφατα, οι τρεις κόρες του Γιάννη Πλούταρχου, Κατερίνα, Ελεονώρα και Παναγιώτα μοιράστηκαν με τους followers τους στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία και είναι πραγματικά υπέροχες.

«Sisters», έγραψε στη λεζάντα της η Κατερίνα Κακοσαίου!

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/CS3_YvEMXvK
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved