Γιώργος Ματαράγκας: «Δεν είναι επιλογή μου να απέχω από την τηλεόραση, αλλά δεν το κυνηγάω»
Showbiz

Γιώργος Ματαράγκας: «Δεν είναι επιλογή μου να απέχω από την τηλεόραση, αλλά δεν το κυνηγάω»

Ο Γιώργος Ματαράγκας για 15 συνεχόμενα χρόνια πρωταγωνιστούσε στις καθημερινές σειρές του Νίκου Φώσκολου.

Ο Γιώργος Ματαράγκας σε συνέντευξή του μίλησε για όσα θυμάται από εκείνη την περίοδο αλλά και για το αν είναι επιλογή του να απέχει πλέον από τη μικρή οθόνη.

Τηλεοπτικά έχουμε καιρό να σας δούμε. Αποτελεί επιλογή σας;

Δεν είναι επιλογή μου, αλλά δεν το κυνηγάω. Δεν είναι άμεσος στόχος μου. Αν τύχει κάτι, θα το κάνω. Εχουν περάσει πολλά χρόνια. Είχα κουραστεί πάρα πολύ με τα καθημερινά που έκανα. Δεν μπορούσα να διαβάσω ούτε εφημερίδα. Αλλά τώρα, μετά από τόσα χρόνια, θα έκανα τηλεόραση. Το θέμα είναι ότι βρίσκομαι και σε μια μεταβατική ηλικία, που θα κάνω ρόλους πατεράδων πια και όχι νέων, όπως με έχουν συνηθίσει. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή, θα γίνει και αυτό.

-Έχετε υπάρξει ο μακροβιότερος ηθοποιός στις καθημερινές σειρές του Νίκου Φώσκολου. Τι θυμάστε από εκείνη την περίοδο;

Το πρώτο που θυμάμαι είναι το πολύ διάβασμα, όπως ήδη σας ανέφερα. Έμπαινα μέσα και μπορεί να έλεγα και τριάντα σελίδες κείμενο. Ηταν όμως καταπληκτικές εποχές, η αγάπη του κόσμου ήταν τεράστια και για τις σειρές, αλλά και για το πρόσωπο μου. Αυτό συμβαίνει μέχρι και σήμερα. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα. Δεκαπέντε χρόνια μας έβλεπαν καθημερινά, μπήκαμε στις καρδιές τους. Δεν έλειψα ποτέ. Ξεκίνησα από το πρώτο επεισόδιο της «Λάμψης» και παρέμεινα μέχρι το τελευταίο του «Καλημέρα ζωή». Δεν νομίζω να υπάρχει άλλος ηθοποιός που να έχει παίξει δεκαπέντε συνεχόμενα χρόνια στην τηλεόραση, είπε ο Γιώργος Ματαράγκας στο περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved