Αποκλειστικό: Ρένα Μόρφη: Γέννησε στις 17 Αυγούστου αλλά στην πρεμιέρα της θα τη δούμε έγκυο
Showbiz

Αποκλειστικό: Ρένα Μόρφη: Γέννησε στις 17 Αυγούστου αλλά στην πρεμιέρα της θα τη δούμε έγκυο

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της βιώνει η Ρένα Μόρφη.

Η τραγουδίστρια και συμπαρουσιάστρια του Νίκου Πορτοκάλογλου στην εκπομπή της ΕΡΤ «Μουσικό Κουτί» γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι με τον ερχομό της μικρούλας να ολοκληρώνει την οικογενειακή της ευτυχία.

Η Ρένα Μόρφη έφερε στον κόσμο την κόρη της στις 17 Αυγούστου κάτω από άκρα μυστικότητα.

Η είδηση της εγκυμοσύνης της είχε γίνει γνωστή αρχές Μαρτίου κι έκτοτε παρά το γεγονός της παρουσίας της στο Μουσικό Κουτί, η ίδια δεν έκανε καμία δήλωση ενώ παρότι πολλοί ήθελαν μια συνέντευξή της, εκείνη επέλεξε να κρατήσει αυτή την τόσο ιδιαίτερη και ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όσα χρόνια είναι στο προσκήνιο η Ρένα Μόρφη ποτέ δεν θέλησε να απασχολήσει με τα προσωπικά της παρά μόνο με τη δουλειά της.

Μάλιστα η εμφάνισή της στη μουσική εκπομπή της ΕΡΤ ήταν σκέτη έκπληξη καθώς ουδείς γνώριζε πως στα σχέδια της ήταν να ασχοληθεί με την τηλεόραση και μάλιστα σε την εκπομπή που σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Τώρα όσον αφορά στην επιστροφή της;

Αυτή είναι δεδομένη αφού έχει ήδη κυκλοφορήσει το τρέιλερ για τη νέα σεζόν και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr η Ρένα Μόρφη πραγματοποίησε το πρώτο γύρισμα για την εκπομπή της στην ΕΡΤ, πριν γεννήσει για αυτό και στην πρεμιέρα θα τη δούμε με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Η πρεμιέρα αναμένεται με το άνοιγμα της σεζόν, χωρίς ακόμη να γνωρίζουμε ακριβή ημερομηνία ενώ σίγουρα πρόκειται για μια πρεμιέρα σκέτη έκπληξη καθώς ο πρώτος καλεσμένος είναι ένα ολόκληρο κεφάλαιο στη παγκόσμια μουσική σκηνή!

Μπορεί η Ρένα Μόρφη να διαγράφει μια εξαιρετική πορεία στο χώρο της μουσικής και πλέον και στο χώρο της παρουσίασης, ωστόσο τα πράγματα που γνωρίζουμε για την προσωπική της ζωή είναι ελάχιστα.

Ο άντρας της είναι ο παραγωγός της, Ορέστης Φαληρέας.

«Μη γράψεις πως είμαι παντρεμένη. Φοβάμαι το μάτιασμα. Να μη μου κόψει τις τύχες. Έχεις ακούσει το «Δεν έχει δρόμο να διαβώ»; Ε, λοιπόν, το ερμηνεύω με τον μουσικό δρόμο Danzon της Κούβας. Εκεί παντρευτήκαμε. Στην Κούβα. Γενικά μ' αρέσει να πειράζω, να αναμειγνύω. Το λάτιν με ελληνικά λαϊκά», έχει πει η ίδια στο Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved