Ανέστης Βλάχος: Ο εγγονός του στο gossip-tv: «Με τιμά η αγάπη του κόσμου αυτές τις δύσκολες στιγμές»
Showbiz

Ανέστης Βλάχος: Ο εγγονός του στο gossip-tv: «Με τιμά η αγάπη του κόσμου αυτές τις δύσκολες στιγμές»

Ο Ανέστης Βλάχος έφυγε από τη ζωή και όλοι θα τον θυμούνται με τον πιο γλυκό τρόπο, παρά το γεγονός ότι οι ρόλοι που ενσάρκωνε ήταν πάντοντε αυτοί του «κακού».

Να θυμίσουμε πως την Τρίτη (24/8) ο καλλιτεχνικός χώρος στην Ελλάδα είχε ακόμα μια μεγάλη απώλεια αφού έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών ο Ανέστης Βλάχος ενώ φίλοι και συγγενείς θα του πουν το τελευταίο αντίο την Παρασκευή, 27 Αυγούστου, στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγιών Θεοδώρων του Α' Κοιμητηρίου Αθηνών.
Μάλιστα, η κηδεία θα γίνει με δημοτική δαπάνη, αφού ο Δήμος Αθηναίων ανέλαβε -όπως ήταν φυσικό- τα έξοδα.

Το gossip-tv.gr επικοινώνησε με τον εγγονό του αείμνηστου ηθοποιού, Ανέστη Βλάχο Jr ο οποίος, μας μετέφερε, μεταξύ άλλων, πως η αγάπη που δέχεται από τον κόσμο είναι τεράστια και πως για εκείνον ο παππούς του υπήρξε πρότυπο.

«Συναίσθηματα λύπης, πόνο και βαθιάς οδύνης κατακλύζουν την καρδιά μου, αυτές τις τραγικές ώρες του πένθους και της απώλειας. Προσπαθώ να αντιμετωπίσω πνευματικά και υπερβατικά το μυστήριο του θανάτου, όπως αρμόζει σε εμάς τους Ορθόδοξους Χριστιανούς, αλλά η απουσία κοστίζει», δήλωσε στο gossip-tv.gr ο Ανέστης Βλάχος και συνέχισε:

«Ο παππούς μου υπήρξε πρότυπο για εμένα, όχι για ήταν διάσημος και είχε μία σπουδαία καριέρα με διακρίσεις, αλλά διότι ήταν ένας άνθρωπος που έκτισε το οικοδόμημα του πάνω σε τρείς πυλώνεις: Εντιμότητα - Ακεραιότητα - Ανθρωπιά. Είναι πολύ σπουδαία παρακαταθήκη αυτή για έναν νέο άνθρωπο όπως εγώ και οφείλω να την διαφυλάξω και να την τιμήσω».

Τέλος μας είπε: «Είναι σπουδαίο πράγμα, ένας άνθρωπος να φεύγει απ' αυτή τη ζωή κι αν όχι όλοι, οι περισσότεροι, να έχουν να πουν έναν καλό λόγο για εκείνον. Αυτό σημαίνει πως κάτι έκανε καλά στην ζωή του, στάθηκε όπως έπρεπε απέναντι στην κοινωνία και αποδείχθηκε ένα αξιόλογο μέλος της. Με τιμά η αγάπη αυτή του κόσμου και με ενδυναμώνει τούτες τις δύσκολες ώρες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved