Είναι αυτό το νέο ειδύλλιο στην ελληνική showbiz; Οι κινήσεις που φούντωσαν τις φήμες
Showbiz

Είναι αυτό το νέο ειδύλλιο στην ελληνική showbiz; Οι κινήσεις που φούντωσαν τις φήμες

Τι συμβαίνει με την Πόπη Μαλλιωτάκη και τον Βαλάντη;

Τα stories της Πόπης Μαλλιωτάκη στην Ισπανία που τραγουδάει δύο μεγάλες επιτυχίες του τραγουδιστή αλλά και τα σχόλια που ανταλάσσουν κάτω από τις φωτογραφίες τους στο instagram, ήταν αρκετά για να «φουντώσουν» τις φήμες ότι ένα νέο φλερτ αρχίζει να αναπτύσσεται ανάμεσα στον Βαλάντη και την τραγουδίστρια.
Οι δυο τους φαίνεται να έχουν πολύ καλή σχέση, ενώ η Πόπη Μαλλιωτάκη τα τελευταία χρόνια προφυλάσσει αρκετά την προσωπική της ζωή κι έτσι δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει κάποιος νέος σύντροφος στη ζωή της.


Ο Βαλάντης, από την άλλη πλευρά, έχει χωρίσει εδώ και αρκετούς μήνες από την τελευταία του σχέση. Οι φήμες ξεκίνησαν όταν η πρώτη, δημοσίευσε τα stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και συνεχίστηκαν όταν εκείνος, έκανε αναδημοσίευση τα βίντεο και πρόσθεσε καρδιές στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Οι ίδιοι φαίνεται πως θέλουν να προστατεύσουν την προσωπική τους ζωή κι έτσι δεν έχουν αφήσει να διαρρεύσει κάτι σχετικά με τη σχέση τους. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που ανταλάσσουν σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες τους, ενώ και οι δύο κατοικούν στην ίδια περιοχή στα Νότια Προάστια.

Λέτε να είναι το νέο ειδύλλιο στη showbiz; Ο καιρός θα δείξει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved