Χούτος – Ζάρα: H κίνηση επανασύνδεσης, το follow και η νέα διαγραφή!
Showbiz

Χούτος – Ζάρα: H κίνηση επανασύνδεσης, το follow και η νέα διαγραφή!

ΧούτοςΖάρα:  Τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσά τους, το γνωρίζουν μόνο οι ίδιοι.

Ο Λάμπρος Χούτος και η Ματίνα Ζάρα ματαίωσαν τον γάμο τους που ήταν προγραμματισμένος για τις 21 Αυγούστου στην Σκιάθο με τις φήμες να θέλουν το ζευγάρι να έχει χωρίσει, χωρίς ωστόσο να έχουν επιβεβαιωθεί αλλά ούτε και διαψευστεί. Λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και ενώ ήταν όλα έτοιμα, μία βδομάδα πριν τον γάμο τους, τον ματαίωσαν.

Η είδηση έγινε γνωστή από την ίδια την τραγουδίστρια, η οποία ανέφερε ότι προέκυψε ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα και ο γάμος τους δεν θα γίνει.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Λόγω απρόβλεπτων συνθηκών, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ματαιώσουμε το γάμο μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τον σεβασμό της ιδιωτικότητάς μας». Μάλιστα, ο φωτογραφικός μας φακός στα τέλη Ιούλη είχε τσακώσει τη Ματίνα Ζάρα σε γνωστό οίκο και έκανε πρόβα νυφικού ενώ μαζί της ήταν και η κουμπάρα της, Λάουρα Νάργες.

Πριν από μερικές ημέρες τόσο ο Λάμπρος Χούτος όσο η Ματίνα Ζάρα σταμάτησαν να έχουν κάθε είδους επαφή αφού ο ένας έκανε unfollow τον άλλον στα social media.

Το απόγευμα της Τετάρτης (25-08) ωστόσο στα stories του Λάμπρου Χούτου είδαμε μια νέα κοινή τους φωτογραφία με τον ίδιο να έχει ξανακάνει follow τη Ματίνα Ζάρα.

Μια που το είδαμε όμως και μια που εξαφανίστηκε καθώς εκείνος έκανε και πάλι διαγραφή της φωτογραφίας αλλά και unfollow για δεύτερη φορά.

Δες τι ανέβασε στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved