Τούνη: Δεν φαντάζεσαι πόσα κιλά πήρε στις διακοπές της! Η απάντηση στους followers μετά από σχόλια
Showbiz

Τούνη: Δεν φαντάζεσαι πόσα κιλά πήρε στις διακοπές της! Η απάντηση στους followers μετά από σχόλια

Τα «τσίμπησε» τα κιλάκια της η Ιωάννα Τούνη αλλά το ευχαριστήθηκε.

Το φετινό καλοκαίρι είχε τα πάντα για την όμορφη Ιωάννα, διακοπές, ερωτικές στιγμές με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και φυσικά καλό φαγητό αφού όπως η ίδια αποκάλυψε πήρε κιλά.

Τη διαπίστωση είχε κάνει η ίδια όταν ξαφνικά είδε τους κοιλιακούς της να έχουν κάνει «φτερά».

«Αυτή η φωτογραφία έχει τραβηχτεί αρχές καλοκαιριού και σχεδόν φαίνονται κοιλιακοί 😱 Δεν έχω ζυγιστεί… αλλά έχω πάρει σίγουρα 4-5 κιλάκια από τότε 😅🤗🤗 Πείτε μου λίγο, είμαι η μόνη που παχαίνει ΠΑΝΤΑ το καλοκαίρι; Γιατί ακούω τριγύρω ατάκες του στυλ «το καλοκαίρι μου κόβεται η όρεξη» ή «με την θάλασσα ξεχνάω να φάω» και απορώ», είχε γράψει η ίδια.

Με το που επέστρεψε όμως επισκέφτηκε το γυμναστήριο της κι έγιναν τα αποκαλυπτήρια.

«+5 κιλά όντως», έγραψε η ίδια ενώ δε δίστασε να απαντήσει και στα σχόλια των followers της.

«Διαβάζω αυτά τα άπειρα μηνύματα που μου λέτε “Αποκλείεται να είσαι 1.74 και 66 κιλά γιατί και εγώ είμαι στο ύψος και τα κιλά σου και είναι τελείως διαφορετικό το σώμα μου”. Τι μου συγκρίνετε; Ο κάθε άνθρωπος έχει τελείως διαφορετικό σωματότυπο. Είμαι όντως 1.74 και 66 κιλά! Και ναι πήρα όντως πέντε κιλά στις διακοπές μου και δεν χάλασε ο κόσμος. Μη σας πιάνει υστερία και μετράτε τα κιλά και τα γραμμάρια… είναι απλά νούμερα και είναι στο χέρι σας να τα αλλάξετε!», έγραψε η ίδια.

Όπως και να έχει η Ιωάννα διαθέτει την απόλυτη σιλουέτα και όπως αποκάλυψε με σωστή διατροφή και πρόγραμμα γυμναστικής θα πετύχει το στόχο της.

Δες τις φωτογραφίες της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved