Μαρία Ηλιάκη: Δεν φαντάζεσαι τι έβαλε για να βγει για περπάτημα! Η απίστευτη φωτογραφία της
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Δεν φαντάζεσαι τι έβαλε για να βγει για περπάτημα! Η απίστευτη φωτογραφία της

Όμορφη, αδυνατισμένη και στην καλύτερή της φάση η Μαρία Ηλιάκη.

Η παρουσιάστρια περνά μοναδικές στιγμές με τη νεογέννητη κορούλα της και μια ζωή παραμυθένια στο πλευρό του συντρόφου της, με τον οποίο είδε τη ζωή της να αλλάζει όταν ήρθε ο ερχομός της μικρής της.

Σχεδόν καθημερινά η Μαρία Ηλιάκη μοιράζεται φωτογραφίες από την καθημερινότητα της με τους followers της και πάντα κάνουν τη διαφορά.

Αυτή τη φορά η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία από την βόλτα της και πι συγκεκριμένα από την ώρα που βγαίνει για το περπάτημά της.

Μόνο που δεν είναι μια κοινή φωτογραφία καθώς όπως κι εσύ θα δεις, βγήκε για τη γυμναστική της με ένα υπέροχο σύνολο γυμναστικής αλλά φορώντας επίσης το κόκκινο κραγιόν της.

Και μην σας φανεί περίεργο διότι υπάρχει λόγος. Ποιος είναι αυτός;

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια, γράφοντας:

«Όταν η μοναδική σου έξοδος είναι το περπάτημα 🏃🏼♀️🏃🏼♀️🏃🏼♀️🏃🏼♀️🏃🏼♀️βάζεις κι ένα κόκκινο κραγιόν 💋έτσι για το κεφι😁😁», σημείωσε.

Δες την στη gallery

Με αφορμή το γεγονός ότι μετά το πρώτο διάστημα ξεκίνησε γυμναστική προκειμένου να επαναφέρει την σιλουέτα της, η ίδια μίλησε για τον ρόλο που παίζει ο παράγοντας ορμόνες και καλή ψυχολογία.

Πρόσφατα η Μαρία Ηλιάκη θέλησε μέσα από το Instagram της διοργάνωσε και ένα πολύ ενδιαφέρον Instagram live με τη γνωστή γυμνάστρια Μάντυ Περσάκη.

Τι είπε για πρώτη φορά για τα κιλά που πήρε και πώς αντέδρασε όταν διαπίστωσε την αλλαγή στο κορμί της;

«Επανένταξη μετά την εγκυμοσύνη, δεν σημαίνει πως να χάσεις τα κιλά της εγκυμοσύνης. Σε κάποιες γυναίκες φεύγουν πιο εύκολα, σε άλλες πιο δύσκολα, είτε τα χάσεις σε έναν μήνα, είτε σε ένα χρόνο, δεν έχει σημασία, η κάθε μία έχει τους ρυθμούς και θα χάσει τα κιλά όποτε το θέλει αυτή…», είπε και συνέχισε λίγο αργότερα:

«Όταν είδα το σώμα μου μετά την καισαρική, τρόμαξα από τα πρηξίματα και γέννησα πριν τις 40 εβδομάδες. To θέμα δεν είναι να φύγουν τα κιλά, το θέμα είναι να είμαστε χαρούμενες, γιατί οι ορμόνες χορεύουν και υπάρχει ένα μωρό που κλαίει», ανέφερε.

«Έχω περάσει πολύ δύσκολα σε ό,τι αφορά το φαγητό καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, δηλαδή πάρα πολλούς εμετούς, πάρα πολλές καούρες, μπορώ να φάω πολύ λίγα πράγματα. Μόνο υδατάνθρακα λίγο, δηλαδή ψωμάκια, μακαρονάκια, ρύζι, πατάτα βραστή ή βραστό λαχανικό. Τέτοια πράγματα μπορώ να φάω. Το ψωμί και το τυρί είναι τα μόνα πράγματα που μου ηρεμούσαν το στομάχι και όπως καταλαβαίνετε έχω πάρει κάποια κιλά. Γύρω στα 14.

Θα μπορούσα να είχα πάρει και παραπάνω, αλλά ευτυχώς ο οργανισμός μου και το σώμα μου λόγω της προετοιμασίας που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια στην ομοιόσταση, αντιδρά πολύ σωστά. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις να τρως, βοηθάει πολύ και στην εγκυμοσύνη», είχε πει η ίδια μιλώντας για τις δυσκολίες που βίωσε στην εγκυμοσύνη της σχετικά με τις διατροφικές της συνήθειες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved