Φιλιππίδης: Συγκλονισμένος πασίγνωστος ηθοποιός με την σύλληψη:«Τον είχα πολύ ψηλά, δεν το περίμενα»
Showbiz

Φιλιππίδης: Συγκλονισμένος πασίγνωστος ηθοποιός με την σύλληψη:«Τον είχα πολύ ψηλά, δεν το περίμενα»

Σοκαρισμένος με τις εξελίξεις στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, πασίγνωστος ηθοποιός.

Την ώρα που ο ηθοποιός βρίσκεται στις φυλακές Τρίπολης, οι συνάδελφοι του παρακολουθούν το θέμα με κάποιους από αυτούς να μην μπορούν να πιστέψουν πως ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για βιασμό και δυο απόπειρες.

Ανάμεσά τους και ο Μάνος Πίντζης.

Καλεσμένος στην εκπομπή Καλοκαίρι #not ο ηθοποιός είπε:

«Δεν το περίμενα γιατί τον έναν άνθρωπο τον είχα και δάσκαλο, τον είχα πολύ ψηλά και δεν το περίμενα αυτό. Δεν το περίμενα. Τον Πέτρο Φιλιππίδη τον είχα πολύ ψηλά και δεν πέρναγε καν από το μυαλό μου ότι μπορεί να είχε τέτοιου είδους ανάγκες ο άνθρωπος», είπε ο Μάνος Πίντζης για να καταλήξει:

«Συνειδητοποίησα Ο άνθρωπος κρύβει μέσα του πολύ σκοτεινά μονοπάτια, όσο χαρούμενος κι αν δείχνει…»

Ο ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες. Να σας υπενθυμίσουμε πως ο ηθοποιός απολογήθηκε στις 27 Ιουλίου κάτω από άκρα μυστικότητα στην 15η τακτική ανακρίτρια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, συνέχισε να τηρεί τη γραμμή πλήρους άρνησης των κατηγοριών, ωστόσο δεν έπεισε την ανακρίτρια και, με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως, κρίθηκε τελικά προφυλακιστέος. Στις έγγραφες εξηγήσεις που παρέδωσε ο ηθοποιός μέσω του δικηγόρου του στον εισαγγελέα είχε αρνηθεί τα όσα του προσάπτουν οι καταγγέλλουσες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved