Υρώ Λούπη: Η σπάνια φωτό με το μπικίνι της και η λεπτομέρεια που απoγειώσε το summer look της
Showbiz

Υρώ Λούπη: Η σπάνια φωτό με το μπικίνι της και η λεπτομέρεια που απoγειώσε το summer look της

Στιλάτη, φινετσάτη και με υπέροχη σιλουέτα η Υρώ Λούπη.

Το κορίτσι που απολαμβάναμε μέσα από τη σειρά «Έλα στη θέση μου» μετά από έναν δύσκολο χειμώνα, περνά υπέροχες στιγμές στο Καστελόριζο.

Λίγο πριν επιστρέψει για τα γυρίσματα της νέας σειράς του Open με τίτλο «Η τελευταία ώρα» μοιράζεται με τους followers της μια μοναδική και σπάνια φωτογραφία της με μαγιό και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό!

Όχι μόνο με την καλλίγραμμη και σμιλεμένη σιλουέτα αλλά και με το summer look της. Αν και διαθέτει λογαριασμό στα social media οι αναρτήσεις που κάνει είναι λιγοστές και αυτή είναι η μοναδική φωτογραφία της με μαγιό από το φετινό καλοκαίρι.

Αυτός φυσικά είναι και ο λόγος που οι followers της ενθουσιάστηκαν με τη φωτογραφία και έπεσαν «βροχή» τα σχόλια.

Το look της απογείωσε με ένα φανταστικό ψάθινο καπέλο και μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου.

Δες την στη gallery

Όσο για το πώς η ίδια διατηρεί τη γραμμή της;

«Μου αρέσει να ασχολούμαι με τον εαυτό μου και να τον περιποιούμαι. Και αυτό δεν έχει σχέση με το αν είμαι στην τηλεόραση. Πηγαίνω γυμναστήριο, φροντίζω την διατροφή μου και προς το παρόν αυτός ο τρόπος ζωής βελτιώνει συνεχώς την εμφάνισή μου», έχει πει η ίδια ενώ κατά το παρελθόν είχε αποκαλύψει πως:

«Έκανα ωμοφαγία 2 χρόνια, τώρα έχω σταματήσει. Η ωμοφαγία απαιτεί χρόνο. Πρέπει να έχεις ετοιμάσει το φαγητό από την προηγούμενη μέρα. Εξακολουθώ να μην τρώω ζώα για ηθικούς λόγους».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved