The Bachelor: Ποιος Βασιλάκος; Η Νικόλ είναι ξανά ερωτευμένη και ο νέος της σύντροφος είναι κούκλος!
Showbiz

The Bachelor: Ποιος Βασιλάκος; Η Νικόλ είναι ξανά ερωτευμένη και ο νέος της σύντροφος είναι κούκλος!

The Bachelor: Η μεγάλη νικήτρια του ριάλιτι αγάπης Νικολέττα Τσομπανίδου μπορεί να κέρδισε την καρδιά του πρώτου Έλληνα τηλεοπτικού Bachelor Παναγιώτη Βασιλάκου, όμως αυτή η σχέση, όπως αποδείχτηκε ήταν καταδικασμένη. 

Καθώς ως γνωστόν, δεν πέρασαν παρά μόνο λίγοι μήνες και το ζευγάρι χώρισε. Αρχικά, τόσο ο γοητευτικός Παναγιώτης όσο και η όμορφη Θεσσαλονικιά καλλονή κρατούσαν σιγή ιχθύος, όμως με την πρώτη ευκαιρία έβγαλαν... τα πάντα στη φόρα για τη σχέση αλλά κυρίως για τον χωρισμό τους.

Εκείνος σε μία από τις τελευταίες του συνεντεύξεις είχε μιλήσει για την πρώην σύντροφό του, Νικολέττα Τσομπανίδου, με την οποία πλέον οι σχέσεις του δεν ήταν καν τυπικές, όπως είχε αποκαλύψει.

«Μιλάω σχεδόν με όλες τις κοπέλες, με τη μοναδική που δεν έχω επικοινωνία είναι η Νικολέττα. Έχει προχωρήσει στη ζωή της, έχει κάνει σχέση, οπότε δε θα ήθελα να την ενοχλώ. Θεωρώ πως αν η Νικολέτα έχει πληγωθεί, είναι λάθος της γιατί της έχω φερθεί πολύ όμορφα είναι πράγματα μεταξύ μας, τα οποία τα γνωρίζει πολύ καλά εκείνη», είχε πει για την Νικόλ, ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Όσο για τον λόγο χωρισμού; Όπως άφησε να εννοηθεί, εκείνος ήταν που έβαλε τέλος στη μεταξύ τους σχέση, κάτι που μέχρι τώρα δεν ήταν γνωστό.

Ουσιαστικά, ο Βασιλάκος είχε αποκαλύψει εδώ και καιρό πως η Νικόλ είναι σε νέα σχέση, όμως η ίδια δεν είχε αποκαλύψει ποιος είναι ο άντρας που πλέον μονοπωλεί το ενδιαφέρον της. Το έκανε όμως τώρα με μία υπέροχη και πολύ ρομαντική φωτογραφία που ανέβασε μαζί του. Ο λόγος για τον Δημήτρη Καπουράνη ο οποίος είναι επιχειρηματίας και άκρως γοητευτικός. Οι δυο τους απολαμβάνουν τις διακοπές τους στις Κυκλάδες και μάλιστα το άκρως τρυφερό κοινό στιγμιότυπό τους είναι από εκεί.

Δείτε παρακάτω τη φωτό:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved