Επώνυμες Ελληνίδες ποζάρουν με το πιο must summer αξεσουάρ και το κάνουν τάση
Showbiz

Επώνυμες Ελληνίδες ποζάρουν με το πιο must summer αξεσουάρ και το κάνουν τάση

Και όχι δεν είναι το καπέλο αυτό το αξεσουάρ!

Μπορεί βέβαια το φετινό καλοκαίρι να είδαμε πολλές επώνυμες να λανσάρουν το καπέλο –σε διάφορα σχέδια, μεγέθη και χρώματα- όμως όχι δεν είναι αυτό πιο must summer αξεσουάρ που το φόρεσαν κι έγινε μια από τις μεγαλύτερες τάσεις.

Τι θέλεις εσύ στις διακοπές σου;

Να είσαι επιμελώς ατημέλητη. Σωστά; Άσε θα απαντήσω, εγώ. Ναι, αυτό θέλεις κι εσύ κι εγώ και οι περισσότερες γυναίκες. Καλά, το τσαντάκι του μακιγιάζ σίγουρα κάπου το καταχωνιάζεις και το βγάζεις σε ιδιαίτερες περιπτώσεις, ξέρεις τώρα… κανένα απρόοπτο ραντεβουδάκι, κανένα δείπνο στο πλάι της θάλασσας με ξεχωριστή παρέα… αλλά μέχρι εκεί θαρρώ.

Αυτό που διακαώς όλες επιθυμούμε το καλοκαιράκι είναι κορίτσια, να αφήσουμε τα μαλλιά μας ελεύθερα, χωρίς πιστολάκι, χωρίς ισιωτικές και κυρίως χωρίς χτένισμα!

Δε λέω ένα βούρτσισμα θα το κάνεις, αλλά ποιο είναι το αξεσουάρ που σε σώσει είτε είσαι στην παραλία, είτε κάνεις τη βόλτα σου στα σοκάκια, είτε πίνεις το κοκτέιλ σου;

Μα τι άλλο; Ένα μαντήλι ή στο πιο απλή εκδοχή μια ωραία κορδέλα τύπου τουρμπάνι… Ε… για κάντο εικόνα! Κι αν δεν μπορείς… για αυτό υπάρχει αυτός ο «θησαυρός» που λέγεται Instagram.

Μπαίνεις, χαζεύεις τους λογαριασμούς των επωνύμων και να οι ιδέες!

Η Κατερίνα Καινούργιου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Φαίη Σκορδά αλλά και η Δούκισσα Νομικού έχω να σου πω πως αυτό το αξεσουάρ το τίμησαν ιδιαιτέρως αυτό το καλοκαίρι. Τι μποφόρια, τι salty hair, τι ξέχασα να λουστώ… το φόρεσαν κι έκαναν τη διαφορά. Και ξέρεις ε;

Μπορεί να είναι απλά ένα αξεσουάρ αλλά στην αγορά κυκλοφορεί πληθώρα από δαύτα και αν το φορέσεις σωστά θα απογειώσει το στιλ σου μονομιάς.

Πάρε ιδέες από το look τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved