Νέα έκκληση της πρώην παίκτριας του GNTM για τον πατέρα της που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
Showbiz

Νέα έκκληση της πρώην παίκτριας του GNTM για τον πατέρα της που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Αρκετά σοβαρή αναφέρει την κατάσταση της υγείας του πατέρα της η Κατερίνα Πεφτίτση η οποία με ένα βίντεό της στα social media έκανε εκ νέου έκκληση προκειμένου να συγκεντρωθεί αίμα για το αγαπημένο της πρόσωπο. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η εντυπωσιακή καλλονή κάνει δημόσια έκκληση για βοήθεια.

Η πρώην παίκτρια του GNTM χρειάζεται και πάλι τη βοήθεια του κόσμου για τον πατέρα της ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

Ο ίδιος κάνει καθημερινά αιμοκάθαρση και χρειάζεται συνεχώς αίμα. Έτσι, το γνωστό μοντέλο ζήτησε και πάλι βοήθεια από τους followers της, προκειμένου να βρεθεί αίμα για τον πατέρα της.

Όπως επισημαίνει το plus size μοντέλο στο βίντεο που ανέβασε, λόγω καλοκαιριού, η αιμοδοσία συναντά προβλήματα καθώς δεν είναι πολλοί οι εθελοντές αιμοδότες που δίνουν αίμα και έτσι δεν υπάρχει απόθεμα για περιπτώσεις όπως είναι αυτή του πατέρα της. Έτσι, ζήτησε, όσοι μπορούν, να δώσουν αίμα για εκείνον ώστε να σωθεί. Όπως επεσήμανε μάλιστα, δεν το ζητάει μόνο για εκείνον αλλά και για όλους εκείνους τους ανθρώπους που είναι στην ίδια κατάσταση με το αγαπημένο της πρόσωπο.

Να θυμίσουμε πως την Κατερίνα Πεφτίτση, την είχαμε γνωρίσει μέσα από τον δεύτερο κύκλο του GNTM και πλέον είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media. Μπορεί να μην είχε επιτυχημένη πορεία στο ριάλιτι μοντέλων, όμως ήταν από τις λίγες παίκτριες του GNTM που κατάφερε να διαγράψει -και συνεχίζει να διαγράφει- μία καλή πορεία στον χώρο του μόντελινγκ, κυρίως μέσω των social media.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την έκκληση της καλλονής μέσω του instagram:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved