Αντζελίνα Χαλντέντα: Η «μάχη» με τα κιλά, η φωτό στη ζυγαριά και το δημόσιο μήνυμα
Showbiz

Αντζελίνα Χαλντέντα: Η «μάχη» με τα κιλά, η φωτό στη ζυγαριά και το δημόσιο μήνυμα

«Μάχη» με τα κιλά της δίνει η Αντζελίνα Χαλντέντα.

Το όμορφο κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από το Bachelor διανύει μια δύσκολη περίοδο καθώς προσπαθεί να πάρει τα κιλά που έχασε «φλερτάροντας» επικίνδυνα με τη νευρική ανορεξία.

Η Αντζελίνα μπορεί να πήρε 13 κιλά κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο ριάλιτι, όμως μετά έχασε 20 ολόκληρα κιλά.

«Μπαίνοντας στο Bachelor ήμουν 50 κιλά. Βγήκα 63. Έχασα 20 και τις τελευταίες μέρες έχω πάρει 3 κιλά… Έπαιρνα μηνύματα «είσαι κόκκαλο», «δεν βλέπεσαι», «φάε κορίτσι μου», «πώς είσαι έτσι»… Όταν άρχισαν δικοί μου άνθρωποι να αισθάνονται κι αυτοί άσχημα για εμένα, άρχισα να λέει «όχι» μέχρι που κάποια στιγμή κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είδα να φαίνονται μόνο τα κόκκαλα μου και έβαλα τα κλάματα. Μετά από εκείνη την ημέρα συνήλθα. Μίλησα με μία ψυχολόγο και πήρα τα πάνω μου. Δεν ήμουν στο στάδιο της ανορεξίας, αλλά αν συνέχιζα έτσι…», εξομολογήθηκε η Αντζελίνα Χαλντέντα μεταξύ άλλων σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Μέσα από τη νέα της φωτογραφία αποκάλυψε πως κατάφερε να πάρει 5,5 κιλά σε λίγες ημέρες και νιώθει πολύ ευτυχισμένη που καταφέρνει.

«Είμαι τόσο χαρούμενη και τόσο ευτυχισμένη... που μέσα σε τόσες λίγες ημέρες κατάφερα και πήρα 5,5 - 5 κιλά... Δεν το έβαλα κάτω ποτέ!!! Δεν άκουσα κανέναν εξωτερικό παράγοντα! Το έκανα για ΕΜΕΝΑ και μόνο! Πλέον νιώθω πολύ καλύτερα με τον εαυτό μου! Το μόνο που έχω να σας πως είναι να μην ακούτε κανέναν! Και να κάνετε αυτό που εσείς θέλετε και πάνω από όλα να αγαπάτε τον εαυτό σας», έγραψε σε ανάρτηση η Αντζελίνα Χαλντέντα, η οποία ζυγίζει πλέον 47,8 κιλά.

Δες τη φωτό της στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved