Πάολα: Η μεγάλη επιτυχία της κόρης της στις Πανελλαδικές – Πέρασε δεύτερη στη σχολή που επιθυμούσε
Showbiz

Πάολα: Η μεγάλη επιτυχία της κόρης της στις Πανελλαδικές – Πέρασε δεύτερη στη σχολή που επιθυμούσε

Μεγάλη χαρά και στιγμές επιτυχίας και ευτυχίας βιώνει η οικογένεια της Πάολα.

Μετά τις ανακοινώσεις σχετικά με τις βάσεις των φετινών Πανελλαδικών είδαμε και το υπέροχο αυτό ποστ με τη μεγάλη επιτυχία της 18χρονης Παολίνας.

Η κόρη της τραγουδίστριας πέρασε δεύτερη στη σχολή Πολιτικών επιστημών της Θεσσαλονίκης και μάλιστα όπως είδαμε στο ποστ έγραψε και πάρα πολύ καλά.

Η Παολίνα Ζογλοπίτη σχολίασε χαρακτηριστικά: «Χρειαζόμαστε μια στιγμή σιγής. Τα καταφέραμε».

Δες το πόστ

Mάλιστα πριν λίγο καιρό, η Παολίνα είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο που απεικονίζονταν τι κάνει κατά τη διάρκεια που έχει ένα διάλειμμα από το διάβασμά της!

Στο βίντεο, απεικονίζεται να είναι στο σαλόνι του σπιτιού της, ενώ έκπληκτος ο μπαμπάς της την κοιτά... και γράφει: «Εγώ που εμφανίζομαι στο σαλόνι για 8η φορά ενώ είπα να μην με ενοχλήσει κανείς γιατί έχω διάβασμα ως τα χαράματα».

Όσο για τις σχέσεις της τραγουδίστριας με τον πατέρα του παιδιού της, η Πάολα έχει μιλήσει σε αρκετές συνεντεύξεις της για τον Φώτη Ζογλοπίτη, με τον οποίο διατηρούν άριστες σχέσεις μετά τον χωρισμό τους.

Οι ίδιοι εξάλλου, έγιναν γονείς σε μικρή ηλικία, ενώ πάντα θα βρίσκονται σε επικοινωνία, δίνοντας προτεραιότητα στα θέματα που αφορούν την κόρη τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved