Σήμερα ο γάμος πασίγνωστου ζευγαριού της Ελληνικής showbiz και η αποκάλυψη έγινε στο Instagram
Showbiz

Σήμερα ο γάμος πασίγνωστου ζευγαριού της Ελληνικής showbiz και η αποκάλυψη έγινε στο Instagram

Μετά τη βάφτιση του γιου τους, είναι έτοιμοι για το πιο επίσημο βήμα στη σχέση τους, αυτό του γάμου.

Το ζευγάρι παντρεύεται και η αποκάλυψη έγινε στο Instagram.

Ο λόγος για τον Μύρωνα Στρατή και την σύντροφό του, Κατερίνα Ζαπάρδα.

Η αναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε αρχές Ιούλιου στην εφημερίδα espresso, ενώ την αποκάλυψη για τον γάμο τους, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Κορωπί, έκανε ο καλός τους φίλος, Σπύρος Σαμοίλης, αναρτώντας μία κοινή τους φωτογραφία στο Instagram, το απόγευμα της Πέμπτης (26-08).

«Αύριο λάμπει ο ουρανός, αύριο λάμπει η μέρα, αύριο στεφανώνεται αϊτός την περιστέρα» έγραψε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ως «αϊτό» τον τραγουδιστή και ως «περιστέρα» την αγαπημένη του.

Θυμίζουμε πως το ζευγάρι βάφτισε τον γιο του στα μέσα του περασμένου μήνα. Ο τραγουδιστής και η γοητευτική σύντροφός του, Κατερίνα ζουν υπέροχες στιγμές με τον 1 έτους γιο τους να έχει ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία.

«Με την Κατερίνα γνωριστήκαμε μέσω κοινών γνωστών. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος σε ένα νοσοκομείο. Δεν είναι δύσκολο αν θέλεις να μην κυκλοφορήσει η σχέση σου. Αν πας σε κάποια πρεμιέρα χέρι-χέρι με την αγαπημένη σου, είναι σαν να την παρουσιάζεις. Δεν κρυβόμουν, απλά δεν το “πούλησα”. Με την Κατερίνα μένουμε μαζί εδώ και έναν χρόνο στο σπίτι μου στη Νέα Σμύρνη.

Η συγκατοίκηση είναι μια χαρά. Είναι σημαντικό σε μία σχέση ο ένας να μη σπάει τα νεύρα του άλλου. Περνάμε καλά, αν και προς το παρόν δεν έχουμε μιλήσει για γάμο. Το ότι θέλω να γίνω μπαμπάς το ξέρω από πολύ νωρίς, γιατί οι γονείς μου είναι πολλοί νέοι και μου αρέσει αυτό, θέλω να δημιουργήσω και εγώ οικογένεια μικρός», είχε πει ο Μύρωνας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved