Μαρία Κωνσταντάκη: Η πιο αποκαλυπτική της φωτό είναι αυτή! Πόζαρε ολόγυμνη μόνο με το καπέλο της
Showbiz

Μαρία Κωνσταντάκη: Η πιο αποκαλυπτική της φωτό είναι αυτή! Πόζαρε ολόγυμνη μόνο με το καπέλο της

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Μαρία Κωνσταντάκη έχει ανεβάσει φωτογραφίες της με μαγιό και όλες είναι μια προς μια.

Αυτή τη φορά όμως έκανε τη διαφορά.

Πέταξε και το μαγιό της και πόζαρε ολόγυμνη τοποθετώντας το μεγάλο ψάθινο καπέλο της στα επίμαχα σημεία. Η σιλουέτα της μοναδική και άξια λόγου καθώς δεν υπάρχει σε αυτή ούτε φίλτρο, ούτε ρετούς ούτε τίποτα.

Είναι η Μαρία Κωνσταντάκη μόνο με το καπέλο της και τον ήλιο, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει στη λεζάντα της φωτογραφίας. Κι όπως ήδη έχεις παρατηρήσει διαθέτει μια τέλεια σιλουέτα.

Δες την στη gallery

«Έκανα ψυχοθεραπεία γιατί αισθανόμουν ότι είχα πρόβλημα με το άλλο φύλο. Θέμα σύνδεσης και οικειότητας, το να έρθω κοντά. Νομίζω ότι είμαι καλύτερα μόνη μου. Δυσκολεύομαι να είμαι σε σχέση. Είμαι πολύ καλά με τον εαυτό μου μόνη μου, οπότε είναι πολύ δύσκολο να είμαι ομάδα με τον άλλον.

Απλά έτυχε και βρέθηκε ένας σύντροφος ο οποίος το πήγε πάρα πολύ καλά και κατάλαβα ότι εγώ κάνω τα λάθη του αιώνα. Όταν είσαι εσύ θολωμένος, επιλέγεις και θολωμένους ανθρώπους, οπότε εκεί δεν καταλαβαίνεις ποιος ακριβώς κάνει το λάθος. Ενώ όταν δεις απέναντι σου έναν πολύ ξεκάθαρο άνθρωπο και προσπαθείς να βάλεις τρικλοποδιές και αυτός συνεχίζει που δεν μιλάμε και για κανένα μεγάλο έρωτα. Το έκανα κατ’ εξακολούθηση. Για αυτό έκανα ψυχοθεραπεία», έχει αποκαλύψει η ίδια μιλώντας για τον λόγο που έκανε ψυχοθεραπεία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved