Κιάρα Μαρκέζη: Πώς αποχαιρέτησε η πρώην παίκτρια του My Style Rocks τον παππού της Άκη Τσοχατζόπουλο
Showbiz

Κιάρα Μαρκέζη: Πώς αποχαιρέτησε η πρώην παίκτρια του My Style Rocks τον παππού της Άκη Τσοχατζόπουλο

Η Κιάρα Μαρκέζη είναι συντετριμμένη από τον θάνατο του παππού της Άκη Τσοχατζόπουλου ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή μετά από ανακοπή καρδιάς. 

Ο πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στην Καστέλλα.

Η είδηση του θανάτου του όπως ήταν φυσικό, βύθισε στην απόλυτη θλίψη την οικογένειά του και φυσικά και την εγγονή του, την 21χρονη Κιάρα η οποία είναι κόρη του επιχειρηματία Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου -γιο του θανόντος από τον πρώτο του γάμο- και της φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη.

Η νεαρή κοπέλα, φανερά συντετριμμένη από τη δυσάρεστη είδηση θέλησε να αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο τον αγαπημένο της παππού ανεβάζοντας κοινές τους φωτογραφίες. Και στις δύο που ανέβασε, απεικονίζονται οι δυο τους σε πολύ τρυφερές οικογενειακές στιγμές, με την Κιάρα να έχει αφεθεί στην αγκαλιά του παππού της και εκείνον να τη γεμίζει με φιλιά.

«Αισθάνομαι ωραία για τη συμμετοχή μου στο My Style Rocks και περίεργα για αυτά που λένε για τον παππού μου. Εγώ αυτήν τη στιγμή κάνω νέο ξεκίνημα και προσπαθώ αρκετό καιρό να δουλέψω στον χώρο της μόδας για να επιβιώσω. Θεωρώ ότι το να αναφέρονται στον παππού μου είναι χτύπημα κάτω από τη μέση και δεν έχει καμία σχέση η συμμετοχή μου στο My Style Rocks» είχε πει η Κιάρα Μαρκέζη για τον παππού της την εποχή που συμμετείχε στο ριάλιτι μόδας.

Φυσικά μετά το δυσάρεστο νέο έχει βυθιστεί και εκείνη σε βαρύ πένθος όπως και όλη η οικογένειά του αλλά και οι φίλοι και συγγενείς που τον αγάπησαν.

Όλοι, θα του πουν το τελευταίο αντίο την ερχόμενη Τρίτη στο Α' Νεκροταφείο όπου θα γίνει η κηδεία του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασε η Κιάρα με τον παππού της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved