Μύρωνας Στρατής-Κατερίνα Ζαπάρδα: Οι πρώτες εικόνες από τον λαμπερό γάμο τους! (vid+pics)
Showbiz

Μύρωνας Στρατής-Κατερίνα Ζαπάρδα: Οι πρώτες εικόνες από τον λαμπερό γάμο τους! (vid+pics)

Μετά τη βάφτιση του γιου τους, αποφάσισαν να κάνουν και το τελευταίο βήμα της κοινής τους ζωής, αυτό του γάμου.

Ο λόγος για τον Μύρωνα Στρατή και την σύντροφό του, Κατερίνα Ζαπάρδα που παντρεύτηκαν σήμερα (27/8) σε κτήμα στο Κορωπί.

Η αναγγελία του γάμου τους είχε δημοσιευτεί στις αρχές Ιούλιου στην εφημερίδα espresso, ενώ την αποκάλυψη για το ευτυχές γεγονός, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, έκανε ο καλός τους φίλος, Σπύρος Σαμοΐλης, αναρτώντας μία κοινή τους φωτογραφία στο Instagram, το απόγευμα της Πέμπτης (26-08).

«Αύριο λάμπει ο ουρανός, αύριο λάμπει η μέρα, αύριο στεφανώνεται αϊτός την περιστέρα» έγραψε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ως «αϊτό» τον τραγουδιστή και ως «περιστέρα» την αγαπημένη του.

Θυμίζουμε πως το ζευγάρι βάφτισε τον γιο του στα μέσα του περασμένου μήνα. Ο τραγουδιστής και η γοητευτική σύντροφός του, Κατερίνα ζουν υπέροχες στιγμές με τον ενός έτους γιο τους να έχει ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία.

«Με την Κατερίνα γνωριστήκαμε μέσω κοινών γνωστών. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος σε ένα νοσοκομείο. Δεν είναι δύσκολο αν θέλεις να μην κυκλοφορήσει η σχέση σου. Αν πας σε κάποια πρεμιέρα χέρι-χέρι με την αγαπημένη σου, είναι σαν να την παρουσιάζεις. Δεν κρυβόμουν, απλά δεν το “πούλησα”. Με την Κατερίνα μένουμε μαζί εδώ και έναν χρόνο στο σπίτι μου στη Νέα Σμύρνη.

Η συγκατοίκηση είναι μια χαρά. Είναι σημαντικό σε μία σχέση ο ένας να μη σπάει τα νεύρα του άλλου. Περνάμε καλά, αν και προς το παρόν δεν έχουμε μιλήσει για γάμο. Το ότι θέλω να γίνω μπαμπάς το ξέρω από πολύ νωρίς, γιατί οι γονείς μου είναι πολλοί νέοι και μου αρέσει αυτό, θέλω να δημιουργήσω και εγώ οικογένεια μικρός», είχε πει ο Μύρωνας για την οικογενειακή ζωή του με την Κατερίνα του και τον γιο τους Νικόλα.

Σήμερα, αυτό το κεφάλαιο της ζωής του τραγουδιστή είχε happy end με τον ίδιο αλλά και τη σύζυγό του να λάμπουν από ευτυχία, καθώς δέχονταν τα πειράγματα από τους φίλους τους μετά το τέλος του μυστηρίου. Μάλιστα, κατά την έξοδό τους από το γραφικό εκκλησάκι όπου παντρεύτηκαν, "έφαγαν" τόσο πολύ ρύζι που σχεδόν το... έφτυναν.

Δείτε το βίντεο παρακάτω και τις πρώτες εικόνες από αυτή την υπέροχη μέρα για το ζευγάρι:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved