Μαρία Βοσκοπούλου: Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή της για τις 40 ημέρες από τον θάνατο του πατέρα της!
Showbiz

Μαρία Βοσκοπούλου: Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή της για τις 40 ημέρες από τον θάνατο του πατέρα της!

Είναι ακόμα πολύ νωπή η απώλεια και ακόμα πιο νωπά τα συναισθήματα της θλίψης και του πόνου που συνοδεύουν το πένθος για ένα αγαπημένο πρόσωπο όπως ήταν ο Τόλης Βοσκόπουλος για την κόρη του Μαρία

Η νεαρή ηθοποιός η οποία ακολουθεί ήδη με επιτυχία τα χνάρια της μητέρας της στον καλλιτεχνικό χώρο, μπορεί να πήγε διακοπές στην Πάτμο με τις φίλες της, μπορεί εκείνες να έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να είναι όσο πιο όμορφα γίνεται τα πρώτα της γενέθλια χωρίς να έχει δίπλα της τον πολυαγαπημένο της πατέρα, όμως το μυαλό της και η καρδιά της είναι σε εκείνον.

Τον άνθρωπο που τη λάτρεψε όσο κανένας άλλος. Ήταν πολύ δεμένοι και η απώλειά του, τσάκισε την 20χρονη καλλονή Μαρία Βοσκοπούλου η οποία φυσικά προσπαθεί να βρει τα πατήματά της, να ξεχαστεί και να αφήσει πίσω της το πένθος που τη βαραίνει.

Είναι όμως ακόμα πολύ νωρίς. Σήμερα συμπληρώθηκαν μόλις 40 μέρες από τον χαμό του Τόλη Βοσκόπουλου που βύθισε την οικογένειά του και όλους όσοι τον αγάπησαν στην απόλυτη θλίψη.

Με αφορμή τη μαύρη αυτή "επέτειο", η Μαρία θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τα πραγματικά της συναισθήματα και ανέβασε μία υπέροχη κοινή φωτογραφία της με τον μπαμπά της γράφοντας στη λεζάντα: “Σ’ αγαπώ και μου λείπεις”.

Της λείπει πολύ και συνεχίζει προφανώς να μην πιστεύει πως δεν έχει πια κοντά της τον πατέρα της στον οποίο είχε μεγάλη αδυναμία, όπως βέβαια και εκείνος στη μοναχοκόρη του.

Μοναδικό στήριγμά της η μητέρα της Άντζελα Γκερέκου και φυσικά οι φίλες της που στέκονται στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή και κάνουν ό,τι μπορούν για να ξεπεράσει αυτή τη μεγάλη απώλεια.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε η Μαρία Βοσκοπούλου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved