Ηρώ - Στέλιος Κρητικός: Περήφανοι γονείς! Σε ποιες σχολές πέρασαν οι γιοι τους!
Showbiz

Ηρώ - Στέλιος Κρητικός: Περήφανοι γονείς! Σε ποιες σχολές πέρασαν οι γιοι τους!

Μόνο περήφανοι νιώθουν σήμερα η Ηρώ Λεχουρίτη και ο Στέλιος Κρητικός καθώς τα παιδιά τους κατάφεραν να περάσουν στις Σχολές που είχαν δηλώσει και επιθυμούσαν. 

Ο 18χρονος γιος της τραγουδίστριας, ο Γιώργος, κατάφερε μετά τις Πανελλαδικές και το πολύ διάβασμα που έριξε, να περάσει με καλούς βαθμούς στο Τμήμα Βιοτεχνολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και φυσικά θέλησε να μοιραστεί τα ευχάριστα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

"Βιοτεχνολογία Γεωπονικού Παν. Αθηνών.
Συγκίνηση. Ο γιος μου. Ο Γιωργος.
Διάβασε πολύ, αγωνίστηκε πολύ και τα κατάφερε. Πήρε το εισιτήριο για την ζωή του. Είναι στο χέρι του πλέον πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει.
Σας ευχαριστώ ολους για το ενδιαφέρον" έγραψε η περήφανη μαμά στη λεζάντα της φωτογραφίας του κούκλου γιου της που ανέβασε στο Instagram.

"Συγχαρητήρια" αρκέστηκε να γράψει ο Στέλιος Κρητικός για τα αποτελέσματα που πήρε στα χέρια του με τις επιδόσεις του γιου του Άρη που έχει αποκτήσει από τον πρώτο του γάμο.

Ο νεαρός Άρης Κρητικός πέρασε πρώτος των πρώτων στη σχολή που επιθυμούσε και φυσικά ο περήφανος μπαμπάς ανέβασε στιγμιότυπο από τα επίσημα έγγραφα που αποδεικνύουν τις επιδόσεις του.

Ο Άρης πέρασε πρώτος στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα των Θεατρικών Σπουδών. Κάτι που σημαίνει ότι είναι αποφασισμένος να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του στον καλλιτεχνικό χώρο, αφού προηγουμένως ολοκληρώσει τις σπουδές του τα επόμενα χρόνια.
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved