Έλενα Ασημακοπούλου: Περιπέτεια με stalker: «Τρόμαξα πολύ... Ήμουν μόνη... Κάλεσα την αστυνομία»
Showbiz

Έλενα Ασημακοπούλου: Περιπέτεια με stalker: «Τρόμαξα πολύ... Ήμουν μόνη... Κάλεσα την αστυνομία»

Μία πολύ δυσάρεστη περιπέτεια είχε η Έλενα Ασημακοπούλου με φανατικό θαυμαστή της ο οποίος με τη συμπεριφορά του όχι μόνο τρόμαξε την όμορφη ηθοποιό αλλά την ανάγκασε να ζητήσει και τη συνδρομή της αστυνομίας!

Η Έλενα Ασημακοπούλου θέλησε να μοιραστεί αυτή τη δυσάρεστη εμπειρία με τους διαδικτυακούς της φίλους, αποκαλύπτοντάς τους όλα όσα βίωσε με τον άγνωστο άντρα που όπως της είπε ήθελε να τη γνωρίσει, με τρόπο όμως που την έκανε να τρομοκρατηθεί.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας βρισκόταν στο κλειστό (λόγω διακοπών) κατάστημα που διατηρεί και ετοίμαζε κάποιες παραγγελίες όταν ένας άγνωστος της τηλεφώνησε, λέγοντάς της πως ήθελε να τη γνωρίσει. Εκείνη αρχικά το μόνο που έκανε ήταν να αρνηθεί όμως ο άγνωστος άντρας επέμεινε! Και όχι μόνο επέμεινε αλλά λίγο αργότερα βρέθηκε και στο μαγαζί της Έλενας Ασημακοπούλου ζητώντας της να του ανοίξει για να τη γνωρίσει.

Όπως περιγράφει και η ίδια στην ανάρτησή της στο instagram:

«Δευτέρα μεσημέρι χτυπάει το σταθερό του μαγαζιού και μου ζητάει κάποιος όπου δεν γνωρίζω να βρεθούμε… Αρνούμαι και κλείνω το τηλέφωνο… Σήμερα λοιπόν ο ίδιος άνθρωπος μου χτυπάει το κουδούνι πάλι στο μαγαζί ενώ είμαστε κλειστά λόγω διακοπών και μου λέει ότι ‘ήρθα να σε γνωρίσω’…

Του λέω όχι εγώ δεν θέλω… Τρόμαξα πολύ και έκλεισα την πόρτα γρήγορα καθώς ήμουν μόνη μου και ετοίμαζα τις παραγγελίες του eshop.

Φεύγει και ξαναγυρίζει με την πρόφαση ότι θέλει να ψωνίσει (ενώ είμαστε κλειστά) και επιμένει να ανοίξω για να μου μιλήσει… Τον διώχνω και του λέω ότι αν συνεχίσει θα φωνάξω την αστυνομία…

Φωνάζω την αστυνομία, αναφέρω το περιστατικό αλλά δεν τον πρόλαβαν…

Αργότερα μαθαίνω ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν από το πρωί εκεί και με περίμενε…

Να προσέχετε, να μιλάτε, να ζητάτα τη βοήθεια της αστυνομίας και όταν λέμε ΟΧΙ, είναι… ΌΧΙ!»

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved