Κοσιώνη: Η μια και μοναδική φωτό από τις διακοπές της: «Βρε ίσκιε μου δε πας να μου χαθείς…»
Showbiz

Κοσιώνη: Η μια και μοναδική φωτό από τις διακοπές της: «Βρε ίσκιε μου δε πας να μου χαθείς…»

Ένα διαφορετικό καλοκαίρι πέρασε η Σία Κοσιώνη.

Ήταν 23 Ιούλιου όταν η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ αποχαιρετούσε το τηλεοπτικό της κοινό και όλο χαρά ετοίμαζε τις βαλίτσες της για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Ωστόσο, η επικαιρότητα, την ανάγκασε να επιστρέψει νωρίτερα από ότι είχε υπολογίσει.

Ο ΣΚΑΪ ως κατεξοχήν ενημερωτικός σταθμός, δεν θα μπορούσε να μην έχει στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης τα βαριά του "χαρτιά", ανάμεσά τους τη Σία Κοσιώνη που κάποιοι αποκαλούν "Σιδηρά κυρία της ενημέρωσης" στο κανάλι του Φαλήρου.

Η Σία Κοσιώνη, λοιπόν στις 6 Αυγούστου επέστρεψε στα καθήκοντα τονίζοντας τον αγώνα που δίνει όλο το επιτελείο του σταθμού για τη σωστή και έγκαιρη ενημέρωση του τηλεοπτικού κοινού σε ό,τι αφορά την επικαιρότητα.

«Λοιπόν, φεύγω εγώ τώρα! Ήσυχα, ε; Καλό, δροσερό και χαρούμενο καλοκαίρι σε όλους! Και να προσέχετε! 😁😁😁🏖🏖🏖», είχε σημειώσει στη λεζάντα της ανάρτησης της όταν έφευγε για διακοπές.

Έκτοτε η ίδια δεν ανέβασε τίποτα σχετικό από τις διακοπές της, λογικό αν σκεφτεί κανείς πως η Ελλάδα πέρασε μια από τις μεγαλύτερες δοκιμασίες.

Το βράδυ της Παρασκευής (27-08) ωστόσο η Σία Κοσιώνη θέλησε να μοιραστεί με τους followers της τη μια και μοναδική φωτογραφία από τις διακοπές της με την ανάρτησή της να είναι διαφορετική.

“Βρε ίσκιε μου, γιατί μ’ ακολουθείς;
Βρε ίσκιε μου δε πας να μου χαθείς…”, έγραψε η ίδια.

Όπως θα δεις και στη gallery η Σία πόζαρε με μια ολόσωμη φόρμα και παρατηρώντας τα hashtags επεσήμανε πως είναι ήρεμη σε μια παραλία της Ελλάδας.

Δες την στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved